Szőrtelenítés gyanta, borotva, szőrtelenítő hab nélkül? Hidrogén/oxid?
Figyelt kérdés
Elég rossz borotbával vagy gyantázással szőrteleníteni egyes testrészeket.Úgy hallottam h a gyógyszertárakban is kapható HIDROGÉN/OXID-al lehet szőrtelenítani, úgy h fél évig ne nőjön az adott területen szőr...Igaz ez???És ha igaz, akkor hogy kell csinálni?Előre is kösz...2009. jún. 29. 00:19
1/3 anonim válasza:
Hát ha van is ilyen, én nem szeretnék olyan szert használni magamon, amitől fél évig nem nő szőr rajtam. Baromi erős lehet...
2/3 anonim válasza:
A hidrogén-peroxid egy pokoli erős oxidáló szer, fertőtlenítésre használják leginkább :).
Fodrászatban szőkítőként van jelen, de az, ha jól tudom, nem éri el a 20%-os töménységet.
Nem hinném, hogy túl sok jót tenne a bőrödnek :).
Szerintem inkább vegyél egy szőrtelenítő krémet, hidd el, az bőrbarát :)...
3/3 anonim válasza:
Szia!
A hidrogén-peroxid nemcsak a szőrt,de a bőrt is tönkreteszi,én nem kísérleteznék ilyesmivel.
Egyébként a szőrtelenítő krém is roncsolja a bőrt,de ez még mindig jobb,mint a peroxid.
Én maradok a gyantánál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!