Mivel csináljam?
Figyelt kérdés
Ha olajat, vagy mézet, teszek a hajamra vagy mind kettőt, akkor milyen lesz a hajam tőle?
Valami olyat szeretnék, amitől puha, és fényes lesz a hajam.
2012. máj. 21. 00:01
1/9 anonim válasza:
Szia! Amitől garantáltan puha és fényes lesz a hajad, az a ricinus olaj! Én már használom nagyon régóta, nem töredezik a hajam, szép fényes, puha, egészséges, és gyorsabban is nő tőle. És egyáltalán nem drága!
2/9 A kérdező kommentje:
A mai nap szeretnék vele csinálni valamit, sajnos most venni nem tudok. Valami más? De majd ha tudok venni kipróbálom, köszönöm válaszod!
2012. máj. 21. 14:44
5/9 anonim válasza:
tojást feltöröd összekavarod és azzal megmosod a hajad..bejön
6/9 anonim válasza:
Drága a tojás. Inkább legyél kopasz.
7/9 anonim válasza:
Ecetes öblítőtől nagyon fényes lesz a haj!
8/9 A kérdező kommentje:
Meg büdös is, nem? :D
2012. máj. 27. 12:06
9/9 A kérdező kommentje:
A tojásosat meg csináltam, 3 szor mostam át a hajam, és még utána is éreztem a tojást.
2012. máj. 27. 12:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!