Most fogom először szőrteleníteni a bikinivonalamat. Mivel csináljam?
Figyelt kérdés
A lábamat epilátorral soktam,de nem tudom,hogy ott lent mennyire fájna vele.Gyanta kizárva:)2010. jún. 14. 20:27
1/7 anonim válasza:
szerintem borotva..nagyon fáj ott az epilátor, főleg elsőre :S
2/7 anonim válasza:
Én epilálom. Elsőre tényleg fájt, de "meg lehet szokni". Ezt úgy értem, hogy másodikra is, meg harmadikra is . . . stb. fog fájni, csak nem annyira.
Ja, és ha elkezded epilálni, és utána egyszer "szükségmegoldásból" mégis borotvával húzod le, akkor a következő epilálás legalább annyira fog fájni, mint az első :( Tapasztalat :(
3/7 anonim válasza:
pontosan azt csináltam h szükség megoldásból leborotváltam a lábam aztán tegnap majdnem befostam mikor epiláltam xDxD
amugy sztem szőrtelenítőkrémet használj.:D
5/7 anonim válasza:
én egyszer legyantáztam az egészet
és abba a pillanatba azt mondtam h soha többet! :)nagyon érzékeny
6/7 A kérdező kommentje:
köszi a válasokat :)
asszem maradok a krémnél
2010. jún. 16. 18:37
7/7 anonim válasza:
Én először kéréémel próbálkoztam, de rájöttem, hogy nagyon macerás, meg a kozmetikusom azt tanácsolta hogy krémhez többet ne nyúljak, mert nagyon egészségtelen. Van benne valami: ha egy szer 10 perc alatt leszed rólad minden szőrt, vajon milyen kémiai anyagokkal lehet tele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!