Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mivel csináljam meg a hajam...

Mivel csináljam meg a hajam ha valami ilyesmit szeretnék?

Figyelt kérdés

Félhosszú se nem göndör se nem egyenes hajam van és szilveszterre szeretném begöndöríteni. Mivel csináljam? Hajsütővel vagy hajcsavaró esetleg vmi más??

Ilyesmire gondoltam:

[link]

2010. dec. 27. 16:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Hajsütővel sztem :)
2010. dec. 27. 16:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszii. Ja és még annyi, hogy ez a haj mennyi idő alatt jön szét?? :O
2010. dec. 27. 16:18
 3/8 anonim ***** válasza:
csakis hajsütő, és utána rendes mennyiségű lakk:)
2010. dec. 27. 16:19
 4/8 A kérdező kommentje:
egyedül is menni foog? vagy ehhez segítség kell?
2010. dec. 27. 16:20
 5/8 anonim ***** válasza:

Hajsütő.

Figyelj arra, hogy vékony tincsekben tekerd fel rá. És 3-4 tincs után fújd le lakkal őket, majd a legvégén is az egészet. 2 napig kitart szépen, utána már nem lesz olyan friss, de szép lesz még úgy is :)

Óvatosan aludj vele!

2010. dec. 27. 16:21
 6/8 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

hát azt nem tudom, hogy mennyi idő alatt jön szét, mert nekem alapból göndör a hajam.. de ha teszel rá lakkot rendesen, akkor szerintem jó pár óráig megvan úgy :)

2010. dec. 27. 16:21
 7/8 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :)
2010. dec. 27. 16:22
 8/8 anonim ***** válasza:
nekem ha fél flakon hajlakkot ráfújunk akkor is szétjön 3 óra alatt. pedig nem is mondhatnám hogy erős, és egyenes hajam van. (hullámos és gyenge.)
2010. dec. 27. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!