Korpás a hajam. :S Valami jó praktikát tudtok?
Na kezdem is mi a nyügöm.
Sajnos eléggé korpás a fejbőröm.Csak azt nem tudom mitől. Használtam már csomó sampont de nem használt. A hajamat rendesen megszárítom. Talán azért mert túl sűrű a hajam?
Ja és mindennap meg mosom mert hamar zsírosodik. (Igazi áldás ez a haj)
Tudnátok vmi praktikát,jó sampont? Pénz nem számít.
Ja és tudom sok ilyen volt már de ilyen sz.är haj csak nekem lehet az tuti.
kénes sampont ne vegyél, mert az nem csak a korpát viszi le, hanem minden mást is (gondolok itt arra, hogy sebes, kiütéses lesz tőle a fejbőröd)
a legjobb az ecetes öblítés
ne félj, miután megszárítottad, nem érződik majd a szaga, én is azt használom :)
Én is a kénes sampont ajánlanám!
Egy időben rettentően zsírosodott a hajam és korpás is volt. Ekkor próbáltam ki a naturland kénes sampont. Kb. a 2 használat után már fele annyi korpám sem volt, és elég volt hetente 2x mosni, szerdán és vasárnap. Aztán fokozatosan sikerült kitolnom és bőven elég volt 5 naponta hajat mosnom.
Nekem nagyon bevált ez a sampon, árban sem olyan drága. 100ml-s a kiszerelés azt hiszem és 1000Ft körül van, viszont sokáig elég, mert egy hajmosáshoz 1-2 borsónyi kell. :)
17/L
head&shoulders-t pont azt vettem amit te használtál de nekem nem hatott.
Utolsó az eceteset egy picit bövebben kifejtenéd?
De köszönöm az eddigieket.
Elirtam utso előtti.
Most akkor egy picit megvagyok zavarodva hasznaljam a kenest vagy ne?
Ahogy az első írta! Kénes sampon! Azért jó mert redukáló hatású, elveszi a fejbőrtől a hozzá jutó axogén egy részét, így oxigénhiány miatt lassabban működnek a faggyú mirigyek a fejbőrődben!!!
Pl. Detergens! Ez egy jó kénes sampon kifejezettem nagyon zsírosodó és korpás hajra!
Kb. 600-700 ft a patikákban! megéri.
Nagyon habzik, kicsi is elég belőle, sokáig tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!