Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az miért van, hogy egy fehér...

Az miért van, hogy egy fehér szőrszál nő a homlokom közepén, de csak az az egy?

Figyelt kérdés
Ha kihúzom akkor mindig visszanő és elég gyorsan kb. 2 hét alatt nő 1 cm-t.

2012. máj. 20. 01:38
 1/8 anonim ***** válasza:

egyszarvú vagy, csak nagyon vékony a szarvad!

ne húzd ki, mert így sosem fog megvastagodni

2012. máj. 20. 03:16
 2/8 anonim ***** válasza:

A borotválástól megerősödik a szarvad.

21/R

2012. máj. 20. 04:53
 3/8 anonim ***** válasza:
ecccarvú leszel
2012. máj. 20. 07:50
 4/8 x) ***** válasza:
Nyilván ha állandóan kihúzod akkor gyorsabban fog nőni mert megerősödik. Minél többször annál gyorsabban. Gyantázd le akkor lassabban nő. Még a végén csillámeccavúvá modifikálódsz.
2012. máj. 20. 10:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem pedig van egy nagy, hosszú szőrszál a könyökömnél. Ha kihúzom mindig visszanő, és minél többször húzom ki, annál erősebb. Ez is csak egy szőrszál. Nem mitikus dolog ez.
2012. máj. 20. 11:44
 6/8 Pietrosol ***** válasza:
23%
Az egy ezüstszál ami a lelket a testtel összeköti!Ne borotváld le,mert huss elszáll a lelked és politikus leszel!
2012. máj. 20. 11:46
 7/8 anonim válasza:
Marha poénosak vagytok, de nekemis tényleg van egy szál ezüstös-fehéres szőrszál a homlokomon, néha előjön akkor kihúzom aztán pár hónap után megint akkor veszem észre amikor már tök hosszú. Nem tudom mitől lehet :/
2015. jan. 13. 16:52
 8/8 Jandra válasza:
Szia,sajnos nekem is van egy ilyen dolog, Én tudom mitől van Nekem. Hormonproblémáim vannak, ráadásul jóindulatú agydaganatra olyan gyógyszert szedek, amitől állandóan hányingerem van, és az evés nem nagyon megy. Viszont sajnos nagyon rászoktam a cukros üditőkre, ami nem csak a sok cukor miatt baj. Mióta elég sok szénsavas üdítőt fogyasztok, tele lettem apró szemölcsökkel testszerte, illetve szőrszálak nőnek néhol az arcomon:((((Gyanítom hogy a sok tartósítószer és egyéb....most teljesen le akarok állni ezekről. Te nem fogyasztasz túl sok üdítőt, vagy kész levesporokat, vagy bármit amiben sok a tartósító?
2016. dec. 2. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!