Szakértők, mi a totemállatom?
Kérem aki szakértő az ilyesmiben, segitsen megtalélni a totemállatom:
Sokat gondolkodom a dolgokon, ugyanakkor szeretek megfigyelni és következtetni, gyorsan jár az agyam csak sokszor lusta vagyok. Tudok és szeretek viccelni, beszólni, szeretem a titkokat, a veszélyt. Tudok komoly lenni, de belemegyek minden hülyeségbe, amit érdekesnek tartok. Szeretem a bbarátaimat, megvédem őket ha tudom. Szeretek velük lenni, de néha jó egyedül is. Utálom a hazugságot, hazugságért verekedni is képes vagyok, vakmerő vok, szeretem az igazságot és sok mindenre képes vagyok érte.
Amit leírtál az 100-ból mindössze 99 emberre igaz xD.
Amúgy
Nem hiszem, hogy ezt így valaki direktbe meg tudná neked mondani.
Ajánlanám a következő könyvet: Ted Andrews: Az állatok szimbolikája [link]
Nem tudom mennyire hiteles, és az ára is elég húzós, de ha tényleg érdekel, és utánanézel, talán találsz egy olcsóbb példányt (vagy egy másik, hasonló témájú könyvet).
ez nem így megy.
Az alábbi könyvet javaslom:
sok érdekes,és néha elgondolkodtató dolog van benne, és még csak nem is drága
előző vagyok, megnéztem a másikat, aki ugyanezt ajánlotta..
5000??????
Én egy ezresért vettem anno Alexandrában, és azóta is olyan 1500 körüliért (max!) láttam.
# 8/8
Én is furcsállom ezt az árat, pont azért írtam, hogy nem árt szétnézni. Ugyan már nem emlékszem, hogy én mennyiért jutottam hozzá, de biztos nem került ilyen sokba (különben meg sem vettem volna). Azt a linket csak szemléltetésnek szántam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!