Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A péniszemen mintha 1 szőrszál...

A péniszemen mintha 1 szőrszál akart volna nőni de észrevettem h kicsit fehér ezért megnyomtam párszor és jött is belőle (mint 1 miteszerből) bővebben lent. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

többszöris nyomkodtam mert mindig jött belőle 1 pici és nem akartam h ottlegyen... de a végén addig addig nyomkodtam még 3-4mm es lett és tűvel is megszúrtam mert azthittem hogy majd kijön belőle..de alatta bőr vagy hút vagy nemtudom mivan..de nem fáj ha megszúrom.Ezzel a (amivel a bőrkeményedést szokták csiszolni) azzal minden nap picit meghuzgalom rajta remélve hogy hámlik..már eléggé lement de még mindig jön belőle az a fehér valami(2-3 naponta egy egész pici)

már vagy 3 hónapja rajta van.

és elég ronda mert a tetejét szurkáltam:S

2mm széles lyuk van a tetején

Mit csináljak vele?Nem lehet leszárítani vagy valami?

(ORVOS KIZÁRT)

2011. júl. 24. 23:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Vegyél rá valami sebgyógyító kenőcsöt, pl Bepanthen Plus (ez azért jó, mert fertőtlenít is), azzal kenegesd, és ezen kívül semmi mást ne csinálj vele! Vagy ha nem is veszel rá kenőcsöt, már attól jobb lesz, ha simán békén hagyod. És ha mégegyszer kijön rajtad valami ilyesmi, akkor ne nyúlj ahhoz se... Nem szabad a pattanásokat se nyomkodni, mert többet árt, mint használ. Ha meg ilyen érzékeny helyen van, végképp...
2011. júl. 24. 23:19
 2/4 A kérdező kommentje:

értem,köszi de mint már mondtam ez az akármi jön belőle mostis, és a bőrömön már egy másfél mm sugarú úgymond lyuk van:S

ez is be fog gyógyulni?

és már jön ki 1 feljebb is..

:S

de nem hagyhatom ott mert mit fog mondani "a lány"

mivel még szűz vagyok és e miatt:Snem akarom h meglássa

2011. júl. 24. 23:26
 3/4 A kérdező kommentje:
egyébként fertőtleníteni szoktam miután piszkálom.
2011. júl. 24. 23:27
 4/4 anonim válasza:

Úr isten! komolyan elkezdted tűvel szurkálni? :D

Am csak egy sima faggyúmirigy túltermelődés és egyszerű krémekkel vagy ha gyosba le akarod kapni akkor lézerrel lehet javítani. Bazz te totál barom vagy nem egyszerűbb letolni egyszer a gatyót az orvosnál inkább krátereket lyugattsz a péniszedbe? Nyugalom nem fertőző :)

2012. aug. 14. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!