A péniszemen mintha 1 szőrszál akart volna nőni de észrevettem h kicsit fehér ezért megnyomtam párszor és jött is belőle (mint 1 miteszerből) bővebben lent. Mit tegyek?
többszöris nyomkodtam mert mindig jött belőle 1 pici és nem akartam h ottlegyen... de a végén addig addig nyomkodtam még 3-4mm es lett és tűvel is megszúrtam mert azthittem hogy majd kijön belőle..de alatta bőr vagy hút vagy nemtudom mivan..de nem fáj ha megszúrom.Ezzel a (amivel a bőrkeményedést szokták csiszolni) azzal minden nap picit meghuzgalom rajta remélve hogy hámlik..már eléggé lement de még mindig jön belőle az a fehér valami(2-3 naponta egy egész pici)
már vagy 3 hónapja rajta van.
és elég ronda mert a tetejét szurkáltam:S
2mm széles lyuk van a tetején
Mit csináljak vele?Nem lehet leszárítani vagy valami?
(ORVOS KIZÁRT)
értem,köszi de mint már mondtam ez az akármi jön belőle mostis, és a bőrömön már egy másfél mm sugarú úgymond lyuk van:S
ez is be fog gyógyulni?
és már jön ki 1 feljebb is..
:S
de nem hagyhatom ott mert mit fog mondani "a lány"
mivel még szűz vagyok és e miatt:Snem akarom h meglássa
Úr isten! komolyan elkezdted tűvel szurkálni? :D
Am csak egy sima faggyúmirigy túltermelődés és egyszerű krémekkel vagy ha gyosba le akarod kapni akkor lézerrel lehet javítani. Bazz te totál barom vagy nem egyszerűbb letolni egyszer a gatyót az orvosnál inkább krátereket lyugattsz a péniszedbe? Nyugalom nem fertőző :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!