Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ricinusolaj hajra és szempillá...

Ricinusolaj hajra és szempillára. Vélemények?

Figyelt kérdés

Tényleg jó hajhullás ellen? Növeszti a hajat? Aki a szempillájára használja: nem megy bele a szemetekbe? Ha igen, nem csíp, vagy nincs valami káros mellékhatása?

Köszi :)

2012. máj. 19. 12:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

hajamra még nem használtam...

a szempillámra szoktam kenni, ha belemegy a szemedbe nem gond, max pár percig homályosan látsz, káros hatása nincs. nagyon szép hosszú szempilláim lettek a ricinus olajtól:)

2012. máj. 19. 13:01
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
imádom a ricinusolajat! soha nem hittem az ilyen házi praktikákban, de ez bizonyított. szempilláimra kenem este és sokan megdicsérték meg a szempilláimat, lényegesen hosszabb, dúsabb és szebb színű lett tőle. semmi gond nincs akkor, ha szembe megy. :)
2012. máj. 19. 13:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Bocsi az offért: Minden nap kenitek vele? Nekem a szemöldökömre ajánlotta a kozmim mert kicsit kikopott. Azt mondta napi 2x is kenhetem... Még egy kérdés :) Mennyi idő után látszik az eredmény?
2012. máj. 20. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!