Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tényleg jó a ricinusolaj a...

Tényleg jó a ricinusolaj a szempillára?

Figyelt kérdés
Hajamra szoktam felrakni.. de szempillára is lehet használni,hogy jobban megnőljön?
2011. márc. 29. 16:55
 1/6 anonim ***** válasza:
68%
Van akinek használt, és van akinek nem...
2011. márc. 29. 16:58
 2/6 A kérdező kommentje:
vizes vagy száraz hajra jobb felrakni a ricinusolajat?
2011. márc. 29. 17:05
 3/6 anonim ***** válasza:
vizes. Tegyél rá folpackot, és melegítsd:)
2011. márc. 29. 17:08
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg jó! Én se hittem volna pedig. Szkeptikusan állok az ilyen dolgokhoz. Én is a hajamra szoktam használni, már jó ideje csinálom, de eddig sose tettem a szempillámra, mivel szerencsémre szép hosszúak. De most gondoltam kipróbálom. Ha nem nő, úgyis jó, ha nő, az még jobb. 1 hónapig kentem vele minden este. Megérte! Most ha kikenem egy jó dúsító spirállal, olyan mint ha műszempillám lenne. A hajamon nem vettem észre változást, hogy gyorsabban nőne tőle, bár én olívaolajjal szoktam vegyíteni. Lehet ha csak tisztán azt tennék rá, akkor használna? Ki tudja....Szerintem mindenki próbálja ki magán, s akkor megtudja, hogy neki jó-e vagy sem. Ne más véleményére alapozzon. Egyébként én is többségben azt olvastam, hogy nem nőtt a pillájuk tőle. Szóval próbáld ki, s megtudod. ;)
2011. márc. 29. 17:57
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is használom a ricinusolajat, a hajammal kapcsolatban hasonló tapasztalataim vannak.

Elkezdtem használni a szemöldökömre és a szempillámra. A szemöldökömön látványos a változás, a szempillámon csak akkor, ha kifestem spirállal, ívesebb, hosszabb. A szemöldökömet tartósan szoktam festeni, amikor elkezdtem olajozni, akkor befestettem, és indult a kúra. Ritka a szemöldököm, és világos, másfél hét kenegetés után ott, ahol eddig sosem, elkezdtek nőni apró kis szőke szálak. A festett szálak közt, ahol kentem. Most három hét után újból befestettem, és hát szembetűnő a változás. :) Nekem használt. Minden este be szoktam kenni a szemöldökömet és a szempillámat vele.

2011. márc. 29. 21:13
 6/6 anonim ***** válasza:
...és a haj nőlhet tőle?
2011. okt. 15. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!