Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ricinusolaj szempillára. Hogyan?

Ricinusolaj szempillára. Hogyan?

Figyelt kérdés

Tudom hogy már rengeteg ilyen kérdés van itt, átnéztem őket, de arra ami engem érdekelne, pontos választ nem kaptam.

Szempilláimra használom esténként, reggel lemosom. Hetente milyen gyakran használjam, hogy eredményes legyen (eddig kétszer próbáltam), de ne is vigyem túlzásba?

Köszike mindenkinek! :)

2011. nov. 13. 11:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Én amikor használtam minden este bekentem lefekvés előtt. De jó ,hogy mondod megint elkezdem használni :)
2011. nov. 13. 12:31
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszike! :)
2011. nov. 13. 13:01
 3/6 anonim ***** válasza:
ÉN heti 2x használtam és 1-2 hónap alatt nagyon látványos eredményt értem el!
2011. nov. 13. 13:18
 4/6 anonim ***** válasza:
55%
Ne hagyd rajta éjszaka.
2011. nov. 13. 15:17
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek! :)

Utolsó, miért ne hagyjam rajta éjszaka? Én eddig mindenütt úgy olvastam, este kell bekenni, majd reggel lemosni.

2011. nov. 13. 15:32
 6/6 anonim válasza:

Szia!még csak most olvastam ezt a kérdést.Az utolsó válaszolónak igaza van.

Csak akkor hagyd rajta éjszakára,ha nagyon csúnya(száraz,töredezett)a hajad. De ezt a kérdést már régen írtad,szóval már biztos megtaláltad rá a választ. :) Azért remélem tudtam valamit segíteni. (Amúgy nekem ezt fodrász mondta)

Én is kipróbáltam.Nekem bevált..1 hónap alatt 5-6cm. :) És láthatóan szebb lett a hajam.

2012. márc. 23. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!