A kezemen a szőrtelenítés jobban fáj mint a lábamon?
Figyelt kérdés
tegnap eghy sebtapaszt szedtem le a kezemröl és annyira fájt hogy nem igaz pedig alig szedett ki pár szőrszálat2009. jún. 27. 14:21
1/5 anonim válasza:
Hát , az sztem mindenkinek más.Nekem a pl. a lábamon jobban fáj , mint a kezemen, igaz az sem piskóta.
2/5 anonim válasza:
Egyénfüggő,de úgy látszik,hogy neked eléggé érzékeny a kezeden,ha ettől is fáj. Nekem is a lábamon,a belső lábszár és a comb rohadtúl fáj:S
3/5 anonim válasza:
Szija!
Egyénfüggő... És persze attol függ mivel csinálja az ember.. :D Én epilálni vagy ha az nincs, akkor borotválni szoktam (olyan sos-megoldásképpen). Gyantával még nem próbáltam, de azt hiszem közben besz*rnék. xD :$
16L.
4/5 anonim válasza:
Tejesen más a ragtapasz, mintha gyantával tépnéd le. Nekem jobban fáj a lbamon a gyantázás, mint kézen. Utána pedig lehet rá kenni pl. X-epil nyugtató gélt vagy Alsol kenőcsöt vagy esteeg a Foreveres Aloe gélt
5/5 anonim válasza:
tényleg más a ragtapasz mint a gyanta
a ragtapasszal nem tudod lemérni,hogy mennyire szörnyű.a ragtapaszos megoldás azért is nem jó sztem mert csak meghúzza a szőrödet de nem tépi ki.és nekem amikor pl kevés már a gyanta a csíkon akkor ugye nem tépi ki az összes szőrömet csak meghúzza és az mindíg jobban fáj :S
rmeélem értehtő voltam ^^
tehát lehet,h nem is lenne olyan szönrnyű mint ahogy azt tesztelted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!