Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy lehetnék végre igazi nő?

Hogy lehetnék végre igazi nő?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok és szeretnék végre nő lenne.hogy viselkedjem,öltözködjek,sminkeljem magam?
2009. jún. 27. 13:00
 1/10 anonim ***** válasza:
94%

Öltözködj csajosan, kicsit szexin, egy egyszerű felsőt is fellehet dobni ékszerekkel. Ne mindig sportcipőben járj..néha vegyél fel magassarkút, e és 1kicsit sminkelheted is magad.

Bár nem írtál le semmit magadról, hogy egyébként hogy öltözködsz...stb, én ezeket tudom tanácsolni

2009. jún. 27. 13:04
 2/10 anonim ***** válasza:
61%

Tudom ez nem segít neked, de találtam egy ideillő számot, és nem bírtam megállni hogy ne linkeljem be. (akár le is pontozhattok miatta..)

Lola- Igazi nő

http://www.youtube.com/watch?v=OGQby0zCNNE&feature=channel_p..

2009. jún. 27. 13:08
 3/10 anonim ***** válasza:
86%
Viselkedj öntudatosan, gyengéden, kedvesen (mégis határozottan ha azt az adott helyzet megköveteli), legyél gyenge akit a pasi védelmez mégis legyél erős a nem kívánt emberekkel szemben. És ami nagyon fontos, hogy legyen büszekséged ami ma már nagyon sok nőből kihalt... Öltözködj csinosan, sexyn (ne ku*vásan) pl. ha miniszoknya van rajtad akkor ne vegyél fel köldökig dekoltált felsőt :D és sminkelni úgy sminkeld magad, hogy az a ruhádhoz menjen és alkalomhoz illően. pl. suliba egy szolíd barnás smink, buliba meg lehet erősebb fekete-ezüstös kombináció :D jah és nzegess képeket, magazinokat, neten fórumokat ahonnan elleshetsz tippeket, öltözködéssel, frizurákkal stb. kapcsolatban :D
2009. jún. 27. 13:10
 4/10 anonim ***** válasza:
68%

vedd meg a cosmopolitant, azt olvasgasd :D

igaz sztem baromni hülyeségeket tudnak ott leírni, de szerintük olyan az igazi nő. hát én nemértek velük egyet, de leírni nemtom milyen az igazi nő, mert énsem tartom magamat annak :D

(23L)

2009. jún. 27. 14:59
 5/10 anonim ***** válasza:
52%
Milyen a stílusod? A pasik nagyon buknak a pin-up csajokra :) pl. tőlük is elleshetsz pár dolgot :)
2009. júl. 20. 11:33
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
OFF - Mik azok a pin-up csajok?:S
2009. júl. 20. 21:10
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Pl. Dita Von Teese is a pin-upot képviseli, aztáán Katy Perry is... én is sokat imádom őket, naagyon bejön ez a stílus, igaz sokan félreértik.
2009. júl. 21. 12:25
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
*bocsii, sokat utánzom :DDDD
2009. júl. 21. 12:26
 9/10 anonim ***** válasza:
76%

Lehet, h férfi vagy mi?

Elég fura kérdés :D

Én egyáltalán nem vagyok nőies a most divatba jött török bugyogót sem azért szeretem, mert divatos, hanem mert föltehetem benne a lábam az asztalra és mégse látszik ki a bugyim.:D

Ennek ellenére szeretnek a fiúk, és egyet kivételesen szeretek. :D

2009. júl. 21. 19:26
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem attól függ hogy magassarkúban, jársz vagy sportcipőben. Meg kell találnod azt a stílust amiben jól érzed magad, mert akkor kiegyensúlyozottnak fogsz látszani. Mert ha nem tartod kényelmesnek a magassarkút akkor soha nem fogsz tőle felnőttnek látszani.
2010. ápr. 4. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!