17 éves vagyok és szeretnék végre nő lenne.hogy viselkedjem,öltözködjek,sminkeljem magam?
2009. jún. 27. 13:00
1/10 anonim válasza:
Öltözködj csajosan, kicsit szexin, egy egyszerű felsőt is fellehet dobni ékszerekkel. Ne mindig sportcipőben járj..néha vegyél fel magassarkút, e és 1kicsit sminkelheted is magad.
Bár nem írtál le semmit magadról, hogy egyébként hogy öltözködsz...stb, én ezeket tudom tanácsolni
2009. jún. 27. 13:04
2/10 anonim válasza:
Tudom ez nem segít neked, de találtam egy ideillő számot, és nem bírtam megállni hogy ne linkeljem be. (akár le is pontozhattok miatta..)
Viselkedj öntudatosan, gyengéden, kedvesen (mégis határozottan ha azt az adott helyzet megköveteli), legyél gyenge akit a pasi védelmez mégis legyél erős a nem kívánt emberekkel szemben. És ami nagyon fontos, hogy legyen büszekséged ami ma már nagyon sok nőből kihalt... Öltözködj csinosan, sexyn (ne ku*vásan) pl. ha miniszoknya van rajtad akkor ne vegyél fel köldökig dekoltált felsőt :D és sminkelni úgy sminkeld magad, hogy az a ruhádhoz menjen és alkalomhoz illően. pl. suliba egy szolíd barnás smink, buliba meg lehet erősebb fekete-ezüstös kombináció :D jah és nzegess képeket, magazinokat, neten fórumokat ahonnan elleshetsz tippeket, öltözködéssel, frizurákkal stb. kapcsolatban :D
2009. jún. 27. 13:10
4/10 anonim válasza:
vedd meg a cosmopolitant, azt olvasgasd :D
igaz sztem baromni hülyeségeket tudnak ott leírni, de szerintük olyan az igazi nő. hát én nemértek velük egyet, de leírni nemtom milyen az igazi nő, mert énsem tartom magamat annak :D
(23L)
2009. jún. 27. 14:59
5/10 anonim válasza:
Milyen a stílusod? A pasik nagyon buknak a pin-up csajokra :) pl. tőlük is elleshetsz pár dolgot :)
2009. júl. 20. 11:33
6/10 anonim válasza:
OFF - Mik azok a pin-up csajok?:S
2009. júl. 20. 21:10
7/10 anonim válasza:
Pl. Dita Von Teese is a pin-upot képviseli, aztáán Katy Perry is... én is sokat imádom őket, naagyon bejön ez a stílus, igaz sokan félreértik.
2009. júl. 21. 12:25
8/10 anonim válasza:
*bocsii, sokat utánzom :DDDD
2009. júl. 21. 12:26
9/10 anonim válasza:
Lehet, h férfi vagy mi?
Elég fura kérdés :D
Én egyáltalán nem vagyok nőies a most divatba jött török bugyogót sem azért szeretem, mert divatos, hanem mert föltehetem benne a lábam az asztalra és mégse látszik ki a bugyim.:D
Ennek ellenére szeretnek a fiúk, és egyet kivételesen szeretek. :D
2009. júl. 21. 19:26
10/10 anonim válasza:
Szerintem nem attól függ hogy magassarkúban, jársz vagy sportcipőben. Meg kell találnod azt a stílust amiben jól érzed magad, mert akkor kiegyensúlyozottnak fogsz látszani. Mert ha nem tartod kényelmesnek a magassarkút akkor soha nem fogsz tőle felnőttnek látszani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!