12 eves vagyok, es kezdek szorosodni mindenhol. Anyumek nem engedik leborotvalni, mert jobban fog noni. (? )
Figyelt kérdés
De mar nem merem feltenni a kezem,mert dzsungel van ott alul.a labam is tiszta szor,szoknyat nem veszek ezert fel miatta.a bikinibol is kilog a szor odalent,mar levagtam olloval,de nagyon szurt utana,es feltem hogy megvagom magam.nagyon izzados vagyok,es hat szaga is van ezert a hobaljamnak,es felek,hogy az mar meghaladja a dezodorom kepessegeit.anyu azt mondja,huzam ki csipesszel,vagy epilajam ki mindenhol,de faj nagyon,foleg a labamon,mert ott a legtobb.a honaljambol megprobaltam,de csak 1 szorszalat huztam ki es mar fajt.valami megoldas,hogy tudnam meggyozni a szuleimet,hog borotvalhassam,, koszi2012. máj. 17. 11:48
11/16 A kérdező kommentje:
Én se :D A hónaljamat nem engedik főképp,na meg a lábamat :D
2012. máj. 17. 14:59
12/16 anonim válasza:
szerintem epiláld le, igen, az első, első két alkalom fájdalmas, de meg lehet szokni, és sokkal praktikusabb, mert elég csak kéthetente használni, és szerintem bőven megtérül a gyantázás ára egy idő után
13/16 anonim válasza:
Szerintem szólj anyukádnak, hogy a gondolkodás hasznos dolog, és nem árt, ha néha használjuk is a fejünket (már elnézést). Miért, ha nem szeded le a szőrt, nem lesz nagyobb? Azért nem szőrteleníteni, "mert nagyobbra nő utána" badarság és igénytelenség szerintem! Egyrészt, erre tudtommal nincs is bizonyíték, másrészt egy lány szerintem ne legyen szőrös... Ezt egy tőled nem olyan sokkal idősebb fiú mondja. Szerintem anyukád is szőrtelenít valahol, akkor meg nem értem mi ezzel a gondja. Megmondhatod neki, mondjuk, hogy "figyelj anya, én szeretnék adni magamra, és az bizony nem csak a tisztálkodást, egyebet jelenti, ezt te is tudod, és azt is, hogy már nekem is vannak ilyen problémáim, mert már nem vagyok kislány". Persze illedelmesen, szépen megfogalmazva. Én legalábbis ezt tenném.
14/16 A kérdező kommentje:
Ok koszi
2012. máj. 18. 19:44
15/16 anonim válasza:
Oh Klaudia, hat ezert nem jelentkezel oran!
16/16 A kérdező kommentje:
Hahaha...a kis Humorherold. :)
2012. aug. 15. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!