12 eves vagyok, es kezdek szorosodni mindenhol. Anyumek nem
engedik leborotvalni, mert jobban fog noni. (? )
Figyelt kérdés
De mar nem merem feltenni a kezem,mert dzsungel van ott alul.a labam is tiszta szor,szoknyat nem veszek ezert fel miatta.a bikinibol is kilog a szor odalent,mar levagtam olloval,de nagyon szurt utana,es feltem hogy megvagom magam.nagyon izzados vagyok,es hat szaga is van ezert a hobaljamnak,es felek,hogy az mar meghaladja a dezodorom kepessegeit.anyu azt mondja,huzam ki csipesszel,vagy epilajam ki mindenhol,de faj nagyon,foleg a labamon,mert ott a legtobb.a honaljambol megprobaltam,de csak 1 szorszalat huztam ki es mar fajt.valami megoldas,hogy tudnam meggyozni a szuleimet,hog borotvalhassam,, koszi
Én szőrtelenítő krémet használok. Alapjában véve ugyan azt eredményezi mint a borotva, csak utána nem pattog ki tőle a bőröd, sima és puha marad. Ha érzékeny a bőröd, akkor főleg ajánlom, ráadásul nem is fájdalmas.
Csak rákened a szőrös felületre, rajta hagyod kb 10 percig (mondjuk ez a terméktől is függ, majd el kell olvasni mi van a dobozára írva) aztán a spatulaszerű dologgal leszeded.
2012. máj. 17. 11:55
2/16 anonim válasza:
szerintem se borotváld mert igaza van a szüleidnek, rövidtávon a borotva jó, de csak gyorsabban fog nőni tőle a szőröd és egyre több és erősebb szálú lesz. semmiképp se csipesszel húzkodt ki mert igen csak sokáig tart és nem a legjobb érzés. a legjobb ha elmész kozmetikushoz és gyantával leszedi neked ami fájdalmas de csak egy pillanatig fáj amíg letépi szal ki lehet bírni jobb mint a csipesz. vagy ha nem mehetsz kozmetikushoz (de hangsúlyozom az a legjobb mert ő ért hozzá) akkor vannak már ílyen száraz gyantacsíkok amik boltban is kaphatóak azzal otthon te is leszedheted. [link] van belőle arcra, bikini vonalra, hónalja, lábra.
2012. máj. 17. 11:57
3/16 anonim válasza:
NE HASZNÁLJ szőrtelenítő krémet mert az is csak megerősíti a szőrt ráadásul a vegyi anyagoktól aik benne vannak károsohat a bőröd.
2012. máj. 17. 11:58
4/16 A kérdező kommentje:
A gyantát megkerdem meg a kremet is.koszi :)
2012. máj. 17. 12:00
5/16 A kérdező kommentje:
Jo ok koszi,akkor marad a gyanta
2012. máj. 17. 12:00
6/16 anonim válasza:
A közhiedelemmel ellentétben mondom, a borotva és a szőrtelenítő krém sem erősíti a szőrt. Aki így látja, az azért van, mert erősebbnek tűnik, mert úgy van elvágva. A borotva csak a bőr felszínéről vágja le a szőrt, nem tépi ki mint a gyanta vagy az epilátor, de ettől még nem erősíti. Csak hamarabb visszanő a szőr. :) Viszont az lehetséges, hogy egy helyről nem csak egy szőrszál nő majd ki.
2012. máj. 17. 12:10
7/16 anonim válasza:
Ez a "károsodhat a bőröd" nem egészen így van. Vannak akiknél bőrirritációt vált ki, de vannak kifejezetten ilyen érzékeny bőrű emberek számára kifejlesztett krémek. Amúgy a biztonság kedvéért még lehet bőrérzékenység-próbát is tenni. :) Ha 24 órán belül nem vált ki irritációt a bőrödön, nyugodtan szőrteleníthetsz.
Amúgy én azért ajánlottam a krémet, mert fentebb ahogy írtad, én azt vettem ki nem igazán bírod a fájdalmat, ezért nem vetettem fel a gyantát. :) Én is használok gyantát, de csak a lábamon. Az ismeretségi körömben is van pár olyan ember, akik egyáltalán nem bírják a gyantát, ők nyilván más módszert választanak. :)
2012. máj. 17. 12:17
8/16 anonim válasza:
szia! én kozmetikus vagyok és inkább a gyantát ajánlanám mert a szőrtelenítő krém gyakori használata során károsíthatja a bőrt és mint ahogy fentebb is írták a krémek és a borotva használata csak a bőr felszínéről távolítja el a szőrt ezért az pár nap 1, illetve 1,5 hét alatt visszanő, és dúsabb, erősebb lesz a szőrzet. a gyanta és a hideg gyanta a szőrt a tüszővel együtt távolítja el így az hosszabb ideig szőrtelen marad, és gyakori használatával ritkulnak és gyengülnek a szőrszálak. remélem tudtam neked segíteni!
2012. máj. 17. 12:32
9/16 A kérdező kommentje:
nagyon köszöönöm,amugy bocsi,tényleg elirtam,nemmerem feltenni a kezem,mert szőrös a hónaljam, bocsi :P
2012. máj. 17. 13:25
10/16 anonim válasza:
Hónaljra szerintem a borotva legjobb. Amúgy nem értem, hogy egy szülőnek miért kell ilyeneket megtiltani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!