Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az arcomon kipróbálnám az IPL...

Az arcomon kipróbálnám az IPL villanófényes hajszálér eltüntetést. Ti mit tapasztaltatok?

Figyelt kérdés
Kezelés után látszik, hogy történt valami az arcomon? Mindenki tudni fogja, hogy valami kezelésen voltam, piros lesz? Azt olvastam, hogy a hajszálér elhal ilyenkor, esetleg szürkül. 6-8 hét múlva esetleg ismételni kell. Nagyon érzékeny a bőröm. Lesz nyoma a kezelésnek vagy abszolút megnyugszik a bőr és tényleg jön a várt eredmény?

2012. máj. 17. 09:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Elhal így eltűnik.Valószínűleg nem egyből,ha nagyon hajszálértágulatos.De bevált kezelés.
2012. máj. 17. 17:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem nem vált be sem arcon, sem lábon. 10Xvoltam, 100 ezer forintot ott hagytam sajnos.
2012. júl. 2. 22:40
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi. Én se nagyon merek. Félek, hogy nem válik be és arcon azért elég kockázatos próbálkozni, főleg ha még sokba is kerül.
2012. júl. 4. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!