Kérdésem azokhoz szól, akik szedtek már Revalidot. Mennyi idő múlva tapasztaltatok változást?
Ha az van ráírva, hogy napi 3 akkor miért nem tudod úgy szedni? Hogy tovább elég legyen? Sokat érsz vele, ha így meg nem hat.
Én szedtem már be 1 dobozzal kétszer is, de volt közte szünet szóval nem egyben szedtem 2 hónapig. Én vettem észre változást, a körmöm tényleg nagyon gyorsan nőtt, a hajamon meg még anyukám is észre vette, hogy már egész hosszú.
Igaza van az előttem szólónak.
Tudom, hogy rohadt drága, én is most szedem, de ha három van ráírva, akkor nem fogok 2 szemet szedni, mert aztán ha meg nem használ, akkor kidobott pénz az egész. Inkább akkor kifizetem azt a napi +50-60 forintot, csak használjon.
Ha meg nem használ, akkor legalább nem fogom magamat hibáztatni, hogy azért nem használt, mert nem jól szedtem.
Visszatérve a kérdésre: én most szedem kb. 1 hónapja, és én is érzem a körmömön, hogy megerősödött.
Azt hogy gyorsabban nő-e a hajam vagy a körmöm, én nem tudom megmondani, mert lassan nőnek ezek a dolgok alapból is, ügyes az, aki meglátja azt, hogy mióta Revalidot szed, hetente 1 mm-rel többet nő a körme vagy ilyesmi.
Én elsősorban a hajam miatt szedem, szeretnék egészséges, fényes hajat, de egyelőre még nincs szemmel látható változás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!