Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kérdésem azokhoz szól, akik...

Kérdésem azokhoz szól, akik szedtek már Revalidot. Mennyi idő múlva tapasztaltatok változást?

Figyelt kérdés
Én 2 és fél hónapja szedem,igaz nem 3,csak napi 2 szemet.Még semmi változást nem észleltem,se a körmöm nem nő gyorsabban se a hajam.Nem lett nagyobb az étvágyam se,amit többen tapasztalnak tőle.Lehet hogy rám nem is fog hatni,vagy csak hónapok múlva?Kb 1 heti adag van még,de már többet nem veszek.
2012. máj. 15. 14:37
 1/5 anonim ***** válasza:
én amikor szedtem, már 2-3 hét után érezhető volt a változás (szebb volt a hajam, de leginkább a körmöm lett erősebb, le se tudtam rágni :))
2012. máj. 15. 14:43
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha az van ráírva, hogy napi 3 akkor miért nem tudod úgy szedni? Hogy tovább elég legyen? Sokat érsz vele, ha így meg nem hat.

Én szedtem már be 1 dobozzal kétszer is, de volt közte szünet szóval nem egyben szedtem 2 hónapig. Én vettem észre változást, a körmöm tényleg nagyon gyorsan nőtt, a hajamon meg még anyukám is észre vette, hogy már egész hosszú.

2012. máj. 15. 14:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Igaza van az előttem szólónak.

Tudom, hogy rohadt drága, én is most szedem, de ha három van ráírva, akkor nem fogok 2 szemet szedni, mert aztán ha meg nem használ, akkor kidobott pénz az egész. Inkább akkor kifizetem azt a napi +50-60 forintot, csak használjon.

Ha meg nem használ, akkor legalább nem fogom magamat hibáztatni, hogy azért nem használt, mert nem jól szedtem.

Visszatérve a kérdésre: én most szedem kb. 1 hónapja, és én is érzem a körmömön, hogy megerősödött.

Azt hogy gyorsabban nő-e a hajam vagy a körmöm, én nem tudom megmondani, mert lassan nőnek ezek a dolgok alapból is, ügyes az, aki meglátja azt, hogy mióta Revalidot szed, hetente 1 mm-rel többet nő a körme vagy ilyesmi.

Én elsősorban a hajam miatt szedem, szeretnék egészséges, fényes hajat, de egyelőre még nincs szemmel látható változás

2012. máj. 15. 16:23
 4/5 Lolaa1012 válasza:
Én kb. 2 hónapja szedem napi 1-et. A hajam nagyon erős, dús és fénylik tőle. A körmöm nem nő gyorsabban és még csak nem is erős, de én elsősorban a hajam miatt kezdtem el szedni.
2012. jún. 2. 17:39
 5/5 anonim válasza:
Én szedtem utána megszünt a hajhullás de most 2 hónap után újra hullik:((De azért egész életben sem lehet ilyenen élni, hogy ne hulljon:((
2012. jún. 13. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!