Kozmetikusok! Tudnátok válaszolni pár kérdésemre? (gyantázás) Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Szóval az érdekelne engem, hogy a különböző testrészekre elsősorban milyen szőrtelenítési módszert javasoltok, és hogy érdemes-e elmenni intimgyantáztatni, és ez pontosan hogy is zajlik. Plusz árak is érdekelnének. Örülnék, ha privátban részletesen is írnátok kicsit erről. 18/L2012. máj. 13. 17:29
1/8 anonim válasza:
nem vagyok kozmetikus de azért megpróbálok segíteni..szerintem érdemes az intimgyanta mert akár 2hétig vagy több ideig is szép sima. borotválás után már 2nap és szúr meg minden..úgy zajlik, hogy leveszed a nadrágod befekszel a kozmetikus székbe és nem muszáj levenned a bugyid ugyis letudja gyantázni hogy félrehúzogatod.az én kozmetikusomnál 1500ft a teljes és 700 ft a bikinivonal
remélem segítettem
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! Drágábbra számítottam. Az előfordulhat, hogy elmegyek egy kozmetikushoz, és nem vállalja az intimgyantát? És azért gondolom, nem meglepő, ha kicsit szégyenli magát ott az ember, ilyenkor a kozmetikus beszélget veled, vagy csendben van? Nem kínos?
2012. máj. 13. 18:25
3/8 anonim válasza:
Szia, én szoktam járni intimgyantára, a kozmetikussal mindig ott beszélgetünk mindenről, egyáltalán nem kínos. Eltereli a figyelmem.
4/8 A kérdező kommentje:
És mennyire fájdalmas? Az ajkaknál is legyantázzák?
2012. máj. 13. 20:49
5/8 anonim válasza:
Persze, legyantázzák. Elsőre elég fájdalmas lesz, mivel nem vagy hozzászokva, de utána megszokod. Tényleg kb. 1 másodperc, és gyorsan kész van.
6/8 A kérdező kommentje:
És ott utána akkor kenni kell később valamivel szőrbenövés ellen, vagy ott be is kenik?
2012. máj. 13. 22:06
7/8 anonim válasza:
Nekem a kozmetikus lefertőtleníti, és utána be is keni.
8/8 anonim válasza:
egyáltalán nem kínos, ez a munkája.közbe megy a zene velem beszélgetni is szokott és mindig megkérdezi, hogy fáj-e, bírom e még.Igen az ajkaknál is legyantázza ott a fájdalmasabb.előtte rászór egy kis hintőport a végén pedig csipesszel kiszedi az ottmaradt szőrszálakat és bekeni bőrnyugtatóval. első voltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!