Bebe18 kérdése:
Mit csináljak maramcsböröm van?
Figyelt kérdés
A fenekemen van és már kezd megjelenni a combomn is. Nagyon csúnya, mit lehetne tenni? feszesítő krém, tornák?2012. máj. 11. 14:05
1/3 anonim válasza:
A hideg-meleg váltózuhany feszesíti a bőrt és fokozza a vérkeringést, tornának minden olyan jó, ami az érintett területeket megdolgoztatja.
Egyébként szerintem a szauna is jót tesz neki, bár én azt még nem próbáltam.
A hideg-meleg váltózuhany viszont tényleg nagyon jó, legalábbis nekem bejött.
2/3 anonim válasza:
Egyetértek az előző válaszolóval. A hideg meleg zuhany javít a helyzeten. A zuhanyzást mindig hideggel fejezd be. Ezenkívül sokféle narancsbőr elleni készítmény kapható,bár némelyik átverés. De vettem egy fittnes gél-t bioboltban, amit sportolás előtt felkenek, és elég hatásos. A másik: fodrász-cikk üzletben szereztem be egy algás feszesítő masszázskrémet.Bekenem magam, ezután betekercselem magam celofánnal, és egy óráig így vagyok ha van rá időm.Még lehet beszerezni görgős masszázsfejet Pl.rossmannban, ezzel ha masszírozod mindennap, az is segíthet. De elsősorban SPORT! :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat kipróbálom őket!
2012. máj. 12. 15:45
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!