Melyik alpecint használjam?
Figyelt kérdés
Növesztem a hajamat már május óta kb. a 0-ról, voltam újév előtt egyszer fodrásznál hogy a töredezett hajszálakat levágja és egy kicsit megformázza, olyan rocker haj a célom és könnyen zsírosodik, és 2-3 naponta kell mossam, vettem 3 hónapja az alpecin a2-es sampont ami elvileg a zsiros haj ellen van kitalálva, de ennek ellenére is zsirosodik mit lehet tenni? a C1-es mikor ajánlatos? 2 szer mosom a hajam először keveset és lemosom kb 1 perc mulva, másodjára kicsivel többet és hagyom kb a sampont 5 percig majd lemosom. Hajmosás után azért van sok hajszál a lefolyón nemtudom ez a normális?
Valakinek van valami tanácsa? 20/F
tegnap 18:11
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!