Sebhely a háton? :/

Figyelt kérdés

Kiskoromban leestem a lépcsőn, és még most is látszik a nyoma végig a gerincemen. Nem olyan rendes sebhely, csak ott sötétebb a bőr, és emiatt nem igazán merek fürdőruhát felvenni. (Az alakom nagyon szép, azzal nincs semmi gond) Viszont amikor legutóbb volt rajtam fürdőruha, akkor az osztálytársaim beszóltak, hogy rohad a hátam, meg vegyek fel rá valamit, mert nagyon ocsmány. (Ekkor még nem tudták, hogy mi miatt van, amint elmondtam már rögtön nem volt olyan vészes...) De nem tudom, hogy idegenek mit gondolnának róla. Mit csináljak? Takarjam el, vagy mi? (ha kell rakok fel képet)

15L

2012. máj. 9. 20:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne hülyéskedj már, ilyen miatt nehogy ne vegyél fel fürdőruhát. Az osztálytársaid meg tapintatlan bunkók, nem kell a véleményükre adni. Próbáld viccesen elütni és érezd jól magad, ne feszengj feleslegesen, valakinek a sebhelye a szexepile. Nekem a sípcsontomon van egy nagyon csúnya heg, vettem rá gyógyszertárban vichi dermablend alapozót, ez egy nagyon sűrű és vízálló alapozó, nagyon jól fed és szépen elhalványította a hegem, ha szoknyát veszek fel, akkor általában ezzel kenem le. Lehet még fixáló púderrel is átsimítani és akkor egész nap kitart.
2012. máj. 9. 20:28
 2/6 anonim ***** válasza:
2012. máj. 9. 20:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez a kedvenc dermabled-es eltüntetős videom: http://www.youtube.com/watch?v=iLpbMqQMelk
2012. máj. 9. 20:31
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm, nagyon aranyos vagy. :) Csak strandoláskor elég gyorsan lejönne róla az alapozó, meg egy kicsit nehéz lenne felkenni a hátamra.

[link]

[link]

Itt van róla néhány kép, bár nem igazán látszik rajta. Ennél sokkal durvább. :S

2012. máj. 9. 20:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Olvasd végig, amit ír az alapozóról, a DERMABLEND szélsőséges igénybevételeknek (fürdés, szaunázás, dörzsölés) is ellenáll, 16 órán át vízálló. Én egy 10 napos egyiptomi nyaralásnál is ezt használtam, egész nap strandoltunk és az égvilágon senkinek nem tűnt fel a bőrhibám. A hátad pedig egyáltalán nem durva szerintem, látnád az én sípcsontomat, olyan, mintha meg lenne égve és jó 8 centi hosszan és 3 centi szélesen. Sokáig utáltam a nyarat, mert nem voltam hajlandó felvenni rövidnadrágot, se strandra nem mentem, mert mindenki egyből azt kérdezte, úristen, mi történt a lábaddal és nagyon zavart. Aztán ajánlották ezt a krémet és nagyon bejött, olyan tartós, hogy este a kádban is alig jön le, vattával kell szépen ledörzsölni.
2012. máj. 9. 20:53
 6/6 anonim ***** válasza:

Tényleg szép alakod van, nem hiszem hogy a sebhelyed kötné le a figyelmem a strandon:)

Képről amúgy egyáltalán nem tűnik vészesnek, nem kell takargatni én szerintem.

2012. máj. 9. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!