Arcon, dekoltázson, háton pattanás. Mit tegyek ellene? Többi lent.
Több mint 3 éve küzdök a pattanásokkal mondhatni deréktól felfelé. Az öltözködésemet is nagyon lekorlátozza illetve már 2 éve nem voltam fürdőruhában nyáron, annyira zavar.
Már nagyon sok dolgot kipróbáltam. Jelenleg Vichy-t használok ami picit segít rajta de nem igazán jó. Dalacin oldatot is használtam semmi javulás nem volt. Még valami gyógyszert is szedtem amitől szörnyen kiszáradt a szám és a bőröm azzal is felhagytam. Semmi sem vált be igazán. Mára már megelégeltem.
Valakinek van valami jó otthoni praktikája, gyógyszere, ötlete ami legalább lecsökkentené a pattanások mennyiségét?
Előre is köszönöm
16/L
a szolárium is segíthet rajta.tesómnak is sok pattija volt és azt mondta jobb lett tőle:)
de mielőtt elmész kérdezd meg bőrgyógyásztól,mert van akinek meg még több lesz tőle
A szoláriumot egyenesen tiltják, főleg mert csak beleégeti a börbe és heges marad.
Aknesolt is próbáltam már. de nem használt.
Köszönöm az eddigi válaszokat, de még várok.
Igen voltam már. Nem vált be egyik gyógyszer sem. Ahogy írtam kiszáradt tőle a szám meg a bőröm, de annyira hogy az már tűrhetetlen volt.
Most vettem svédcseppet. Kíváncsi vagyok hogy az fog-e segíteni.
lehet teljes életmód-váltás kéne... étkezés, sport.
kivizsgáltak h mi oka lehet a dolognak? mit mondott az orvos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!