Ha túl sok hajam van, mit kérjek a fodrásztól?
Figyelt kérdés
Tépést? Ritkítást? Túl sok a hajam, így semmit nem tudok vele kezdeni, mert úgy áll, mint egy szénaboglya. :S Egy barátnőmnek kevesebb haja van, és már az is szuperül áll neki, ha simán kiengedi (fazonra egyforma a hajunk, nem ez a gond). Ráadásul vasaláskor is zavaró.
Nem fog hülyének nézni a fodrász, hogy más sok hajat szeretne, én meg ritkíttatnám? Ezt egyáltalán lehet?
2009. jún. 24. 22:01
1/4 anonim válasza:
Lehet, ráadásul még jó is. Mondd meg neki, hogy szeretnéd ritkíttatni. Nekem először a fodrász javsolta, mondván, hogy ettől zsírosodik a hajam, mert befülled a fejbőröm.
2/4 anonim válasza:
Lehet, persze. Mondd el a fodrásznak, mi a gondod vele, és majd lenyírja neked szakszerűen:)
3/4 anonim válasza:
Ajj, egy fodrász emiatt nem néz hülyének, csak én a kérdéseid miatt.
És más, aki több hajat szeretne, annak nem annyi van, amennyi neked lesz.
4/4 anonim válasza:
Szia! Nekem is rettentő sok hajam van. Nagymamám azt mondja hogy kész áldás. Akkor van nagy szívásod ha nem lehet rendesen kivasalni. De ha igen akor inkább vasalgasd és szerezz be egy igazán jó hajbalzsamot és erősen mosd meg vele hogy ne rondzsd el annyira. Ez az én tanácsom. Még egy trükköt ami nekem úgy bevált lépcsőzetesre vágasd le. Nekem bevált és nem annyira...érzem sűrűnek. Ha szereted a hosszú hajat akkor én ezt fogadnám meg. De te hajad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!