Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Cigányok miért járnak szoláriu...

Cigányok miért járnak szoláriumba?

Figyelt kérdés
2009. jún. 23. 22:10
1 2 3 4
 11/33 Giovanni ***** válasza:
48%
én járok szoliba o.O leégek a strandon,úgy csináltok mint ha ti nem kapnátok segélyt nevetséges...
2009. aug. 12. 23:59
 12/33 anonim ***** válasza:
31%

de szánalmas emberek vannak ittt...segély?! csak ezt tudjátok felhozni??? am meg a cigánylányok a legszebbek...és ők a legjobbak az ágyban is:):)

a magyar csajok meg azér járnak szoliba h barnák legyenek....a cigányok legalább alapbol barnák...tehát a magyar csajok irigykedhetnek..

2009. aug. 19. 22:12
 13/33 anonim válasza:
62%
Te nagyonhülye kérdést feltevő, mert azokba is van fehérbőrü, nem minden roma barna. de ha ennyit sem tudsz pedig, hogy tudd nem kell könyvet olvasnod rolla, akkor ne irogass ilyeneket! És nem cigány hanem roma!
2009. dec. 25. 11:37
 14/33 anonim válasza:
42%

Már ne haragudjatok de ilyet h lehet kérdezni?

Miért ne járhatnának ki tiltja meg? Én nem értem mi van itt Magyarországon de ez már vicc azért mert barnák vagyunk nem járhatunk szoliba se? A következő kérdés már lassan az lesz hogy a cigányok miért esznek magyar ételeket...én már kezdem magam úgy érezni hogy elsüllyedek helyetettek...

2010. jan. 5. 21:38
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
mert negerek akarnak lenni!xD
2010. febr. 10. 22:15
 16/33 anonim ***** válasza:
97%
2009-08-19 22:12 Hát lehet szépek a cigánylányok de csak 20éves korig. Aztán ők egyre jobban csunyábbak lesznek, és ezt nem egy embertől hallottam. Lehet szépek, de sokkal hamarabb "elcsunyulnak" mint a magyar lányok. Engem nem zavar se a magyar-cigány ember és ezt nem sértésként írtam. :)
2010. febr. 27. 12:42
 17/33 anonim ***** válasza:
79%

Fujjjj!Ilyet mondani,hogy a ciganyok a legjobbak az agyban!En nem probaltam meg,de nem is akarom!megyek mindjart okadni!Akkor mar miert nem azt mondjatok,hogy a ciganyok a legokosabb emberek a vilagon?xD

A kerdesre pedig a valaszom:Azert,mert hulyek!En ha ilyen "teremtes" lennek,en,akkor mar inkabb ongyilkos lennek!

2010. febr. 27. 20:44
 18/33 anonim ***** válasza:
én meg tőled okádok.Gusztustalan vagy.Képzeld e,hogy énis az vagyok félig...szolizok és most indulok a miss hungary-n.Szerintem te meg egy sült paraszt vagy...És sok gyönyörű roma lányt ismerek akikért odáig vannak a pasik.Bár rajtam nem látszik,mert alapbol nem vagyok barna és ezért szolizok,akkor is még álmodni se mernél olyan lányról,mint én...és nem vagyok beképzelt...csak tudd,hogy vannak szép roma lányok.
2010. márc. 20. 13:50
 19/33 anonim ***** válasza:
13:50 te tolem inkabb ne okadj,mert sztem 100x szebb vagyok,mint te!Nem vagyok bekepzelt,de a pasik megorulnek ertem!Es a feherek sokkal szebbek,mint a ciganyok!Es teleg sajnalom,hogy Magyarorszagot elleptek az ilyen kis eloskodok,mint te!Es remelem hogy a miss hungary nem egy romalany lesz!Az szegyen lenne hallod!:p:p:p
2010. márc. 20. 15:46
 20/33 anonim ***** válasza:
hát ha már bekerültem biztos nem vagyok csúnya.szeretnél a helymben lenni.majd nézz a tv-ben:)Te meg beképzelt liba vagy.nem vitatkozom ilyen szőke 16-17 éves fruskákkal..először nöjj fel aztán majd esetleg beszélhetünk..talán...bár mindig ilyen hülye maradsz szerintem.ja és gratulálok a hypo szinedhez:)biztos szép lehetsz:)
2010. márc. 20. 17:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!