Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Cigányok miért járnak szoláriu...

Cigányok miért járnak szoláriumba?

Figyelt kérdés
2009. jún. 23. 22:10
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
85%
Mert cigányok helyett fekák akarnak lenni
2009. jún. 23. 22:16
 2/33 anonim ***** válasza:
44%
vannak fehér börű cigányok is má bocs.
2009. jún. 23. 22:17
 3/33 anonim ***** válasza:
81%
Mert túl sok a fölösleges pénzük, amit segélyekből kapnak az államtól. De ebbe nem mennék bele most:)
2009. jún. 23. 22:19
 4/33 anonim ***** válasza:
90%
mert nem akarják, hogy látszódjon a származásuk, ezért inkább rá "szolibarnulnak"
2009. jún. 23. 22:23
 5/33 A kérdező kommentje:

Azért nem értem mert amúgy is barnák,akkor meg mi értelme.

A másik az,hogy nem mindegy hogy feka v cigány?Tökmindegy

mit csinálnak magukkal,akkor is látszik az hogy kik.Ilyen

alapon festethetnék a hajukat feketére,ugyanott lennének.

2009. jún. 23. 22:46
 6/33 anonim ***** válasza:
75%
Ja a cigányok általában nem szégyellik hogy azok.Te sem szégyelled, hogy magyar vagy akkor ö miért szégyelné hogy cigány főleg azok után, hogy minden második cigány szájából a büdös magyart lehet hallani.
2009. jún. 23. 23:01
 7/33 anonim ***** válasza:
94%
hát azért szerintem más ha valaki cigány, meg más, ha valaki szolibarna.
2009. jún. 23. 23:01
 8/33 anonim ***** válasza:
82%
Én ismerek egy cigányt akinek fekete a haja és mégis feketére festi :DDD Amúgy még nem hallottam hogy járnának szoláriumba...
2009. jún. 24. 02:17
 9/33 anonim ***** válasza:
75%

Az én növérem jàr szoliba,annak ellenére hogy sötébarna a böre.

Méghozzà azért,mert a szolitol melegebb tonusu,arany barna vagy bronzos lesz a hatàs,igy meg olyan szürkés barna.

Na gondolom ezt nem jol fejeztem ki,a lényeg,nem a cigànysàg eltakaràsa miatt,hanem hogy a barna szin,szebb barna legyen.

Én viszont cigànyszàrmazàsom ellenére vilàgos börü vagyok,de nem megyek szoliba,mert az nem az én vilàgom,de a hajamat festem feketére,és igenis meglàtszik a különbség hogy festettem-e agy sem.

Ha nincs festve,inkàbb gesztenye barnànak tünik,mint feketének.

2009. jún. 24. 08:57
 10/33 anonim válasza:
52%

én is roma vagyok szöke fehér börü egyáltalán nem látszik rajtam, de én jo vagyok igy nem kéne amugy sem szoli, pedig soxor oolyan hó a lábam h már szégyenlem :)

én tudok barna romát aki jár, jol ki is nevettem, mért nem örül, hogy nem látszik rajta a hülye még barnitja magát aztán meg mindenhonnan kinézik... 25é lány

2009. júl. 5. 20:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!