Egy dezodor sem jó mindig büdösnek érzem magam. Ajánlanátok olyat mi tényleg használ?
Rendszeresen szőrtelenítek, már a sprays től a golyósig minden márkákat kipróbáltam, zuhanyzok este-reggelkenem fújom magam dezodorral mégis dél körül már büdösnek érzem magam :( Egyik barátnőm ugyan igy van, neki az AMWAY vált be, de olyan drága még nem vettem, van tapasztalat ???
esetleg ajánlanátok olyat ami nektek bevált? egy időben még a HERBINA volt jó, de a sanextől kezdve a dove, nívea, rexona, fa, Ladyspeedstic, szinte az összes féleét használtam már...minden féle márkákat, ilatokat, illatmenteset próbáltam de egyik rosszabb mint a másik :(
Tök elmegy a magabiztosságom, pedig ápolt, igényes vagyok
Nem ajánlom ezt az aluminiumos csodát. Hatásos, de egy életre megmérgezitek magatokat vele. Hatásos dezodor a himalájai sószappan, vagy a lush-tól az aromaco + valami hintőpor. Ajánlom továbbá a CD vízililiomos golyós dezodort (Müllerben lehet kapni, és azt hiszem már a DM-ben is), vagy az Alverdéket (DM)
Azzal csak rontasz a helyzeten, hogy vegyi szennyekkel mérgezed a bőröd. Talán most tuti jó megoldásnak tűnik, de a mellrák kezelésekre járva majd biztos nem így fogod látni. :(
Igen, sajnos mindben van mert olcsó és gyors megoldást nyújt. És elhiszed, hogy a gyártót marhára nem érdekli semmi más?
Egyébként azt használsz, amit szeretnél. Csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy az aluminium-mérgezéstől nem lesz boldogabb a bőröd és így az izzadásos probléma sem oldódik meg. Amiket javasoltam készítmények, nagyon hatásosak, lassan fogynak ÉS aluminium mentesek. A jobb minőségű kozmetikumokból már elhagyják egyébként, mert bizonyítottan rákkeltő. A mellráktól szenvedő férfiak ennek "köszönhetik" a betegségüket, hiszen nekik se puha szövet, se semmi más nem indokolná a dolgot.
Őszintén kívánom, hogy semmi bajod ne legyen, csak segíteni akartam!! :)
Ugyan ezt éreztem egy csomószor, bebüdösödtem a dove-tól, niveától erős szúrós szagom volt, pedig már napi 3x is használtam és spray változatot, mert azon nem tud megtelepedni a baci.
A legjobb szerintem a 400 ft-os balea:
Én most a vaniliást használom, van golyós változatban is. Isteni illata van és nem érzem magam benne büdösnek. Egész nap tart szinte az illata, már rengetegen megdicsérték, mindenki azt hitte, hogy valami parfüm :D
Van még kókuszos változatban is: [link]
Most vettem egy új illatot: [link]
Ez is isteni és nem büdösít be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!