Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Egy dezodor sem jó mindig...

Egy dezodor sem jó mindig büdösnek érzem magam. Ajánlanátok olyat mi tényleg használ?

Figyelt kérdés

Rendszeresen szőrtelenítek, már a sprays től a golyósig minden márkákat kipróbáltam, zuhanyzok este-reggelkenem fújom magam dezodorral mégis dél körül már büdösnek érzem magam :( Egyik barátnőm ugyan igy van, neki az AMWAY vált be, de olyan drága még nem vettem, van tapasztalat ???

esetleg ajánlanátok olyat ami nektek bevált? egy időben még a HERBINA volt jó, de a sanextől kezdve a dove, nívea, rexona, fa, Ladyspeedstic, szinte az összes féleét használtam már...minden féle márkákat, ilatokat, illatmenteset próbáltam de egyik rosszabb mint a másik :(

Tök elmegy a magabiztosságom, pedig ápolt, igényes vagyok

2012. máj. 4. 12:27
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
én is kipróbáltam már mindenfélét persze a jobb minőségűeket, és ezeknek az ára sem volt egy olcsó mulatság. már egy ideje az avonos golyósokat használom (far away, little black/white dree, incandessence, perceive...a parfümök illatjai) és nagyon beváltak, ja és 300 Ft darabja.
2012. máj. 4. 13:17
 12/27 A kérdező kommentje:
óóó már azokat is próbáltam de én egyenesen írtózom a parfümös illatos deoktól
2012. máj. 4. 13:19
 13/27 anonim ***** válasza:

Én ugyanígy vagyok, illetve nem is az hogy büdös vagyok, hanem átnedvesedik a ruhám mindig. A hónaljamon nagy vízfoltok, a hátamon, a derekamon, a mellkasomon. Nyáron csak fekete és fehér ruhákat tudok hordani, mert cikinek érzem nagyon.

De amúgy szagra tényleg jó a bioderma, meg az antisudorica is vagy mi :D Csak nagyon viszketek tőle egy darabig, meg szőrtelenítés után azt hittem kicsordul a könnyem annyira csípett...De tény hogy megszünteti az izzadást.

23/L

2012. máj. 4. 13:59
 14/27 anonim ***** válasza:

Én is a solutio antisudoricát ajánlom!

Én is rettentően tudok izzadni, most ebbe a melegbe szinte elviselhetetlen volt. Elindultam itthonról reggel és mire kiértem a buszmegállóba, ami 3 percre van éreztem, hogy izzadok. Borzalmas!

Viszont a solutio bevált! Az a fontos, hogy mértékkel használd, hetente 3x elég, később ezt lehet csökkenteni is. Az a lényeg, hogy este fürdés után ecsetelj vele, viszont szőrtelenítés után közvetlenül nem szabad, mert kipattoghat, begyulladhat a szőrtüsző.

Dezodorok közül nekem a rexona vált be, most shower fresh-t használok, legközelebb az aloe verásat fogom kipróálni, mert érzékeny bőröm van, és az aloe vera elvileg bőrnyugtató. :)

2012. máj. 4. 19:38
 15/27 A kérdező kommentje:
köszönöm csajok, megvettem, :D kiváncsian várom a hatást , még nem kentem magamra de asszem most 2 naponta fogom kipróbálni, majd beszámolok a tapasztalatokról :)
2012. máj. 4. 20:54
 16/27 A kérdező kommentje:
bekentem, nagyon minimálisan...és csíp, viszket lassan már éget :(( ajjj....ezt lehet le kell mosnom, pedig nem vagyok egy vinnyogós, érzékeny nő :) a bőröm sem az :P
2012. máj. 4. 22:14
 17/27 anonim ***** válasza:

Na, lemostad végülis? :)

Igen, egyébként ez tényleg ilyen, néha kicsit csíp vagy viszket. Én simán elviselem, ha csíp egy kicsit, de amikor viszket is, na akkor kész vagyok. A falat tudnám kaparni, de önuralom!!

Ha nem mosod le, akkor hatásos lesz.

17/L

2012. máj. 5. 09:07
 18/27 A kérdező kommentje:

nem mostam le, behintőporoztam itt olvastam olyat, hogy jó a csípész-viszketésre :) aztán lefekvéskor már el is múlt :) reggel kicsit lemostam sima vízzel, bekentem rexonával és láss csodát...dél van és nincs szag se izzadság se semmi :D

jupííííííí

mai napot kihagyom, holnap este szándékozom újra lekenni vele :)

amúgy ti használtok mellé dezodort? más terülteken is alkalmazzátok?gondoltam itt lábra..pl férjuramnak...tapasztalat?

2012. máj. 5. 12:03
 19/27 A kérdező kommentje:
ja és mióta használjátok?? hosszútávon sem káros az aluminium?
2012. máj. 5. 12:04
 20/27 anonim ***** válasza:

Én szoktam használni dezodort is mellette! Bár ma pl. nem használtam. Este ecseteltem a solutio-val, de mivel tudtam, hogy ma nem nagyon megyek sehova nem használtam reggel dezodort. Most megyek majd el itthonról, előtte használok majd azért.

Én kb. fél éve vettem meg, de télen alig-alig használtam, mert olyankor nem igazán izzadok, inkább nyáron szoktam. Alapból csak kb. heti 2x használom, télen még annyiszor.

17/L

2012. máj. 5. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!