Egy dezodor sem jó mindig büdösnek érzem magam. Ajánlanátok olyat mi tényleg használ?
Rendszeresen szőrtelenítek, már a sprays től a golyósig minden márkákat kipróbáltam, zuhanyzok este-reggelkenem fújom magam dezodorral mégis dél körül már büdösnek érzem magam :( Egyik barátnőm ugyan igy van, neki az AMWAY vált be, de olyan drága még nem vettem, van tapasztalat ???
esetleg ajánlanátok olyat ami nektek bevált? egy időben még a HERBINA volt jó, de a sanextől kezdve a dove, nívea, rexona, fa, Ladyspeedstic, szinte az összes féleét használtam már...minden féle márkákat, ilatokat, illatmenteset próbáltam de egyik rosszabb mint a másik :(
Tök elmegy a magabiztosságom, pedig ápolt, igényes vagyok
Én ugyanígy vagyok, illetve nem is az hogy büdös vagyok, hanem átnedvesedik a ruhám mindig. A hónaljamon nagy vízfoltok, a hátamon, a derekamon, a mellkasomon. Nyáron csak fekete és fehér ruhákat tudok hordani, mert cikinek érzem nagyon.
De amúgy szagra tényleg jó a bioderma, meg az antisudorica is vagy mi :D Csak nagyon viszketek tőle egy darabig, meg szőrtelenítés után azt hittem kicsordul a könnyem annyira csípett...De tény hogy megszünteti az izzadást.
23/L
Én is a solutio antisudoricát ajánlom!
Én is rettentően tudok izzadni, most ebbe a melegbe szinte elviselhetetlen volt. Elindultam itthonról reggel és mire kiértem a buszmegállóba, ami 3 percre van éreztem, hogy izzadok. Borzalmas!
Viszont a solutio bevált! Az a fontos, hogy mértékkel használd, hetente 3x elég, később ezt lehet csökkenteni is. Az a lényeg, hogy este fürdés után ecsetelj vele, viszont szőrtelenítés után közvetlenül nem szabad, mert kipattoghat, begyulladhat a szőrtüsző.
Dezodorok közül nekem a rexona vált be, most shower fresh-t használok, legközelebb az aloe verásat fogom kipróálni, mert érzékeny bőröm van, és az aloe vera elvileg bőrnyugtató. :)
Na, lemostad végülis? :)
Igen, egyébként ez tényleg ilyen, néha kicsit csíp vagy viszket. Én simán elviselem, ha csíp egy kicsit, de amikor viszket is, na akkor kész vagyok. A falat tudnám kaparni, de önuralom!!
Ha nem mosod le, akkor hatásos lesz.
17/L
nem mostam le, behintőporoztam itt olvastam olyat, hogy jó a csípész-viszketésre :) aztán lefekvéskor már el is múlt :) reggel kicsit lemostam sima vízzel, bekentem rexonával és láss csodát...dél van és nincs szag se izzadság se semmi :D
jupííííííí
mai napot kihagyom, holnap este szándékozom újra lekenni vele :)
amúgy ti használtok mellé dezodort? más terülteken is alkalmazzátok?gondoltam itt lábra..pl férjuramnak...tapasztalat?
Én szoktam használni dezodort is mellette! Bár ma pl. nem használtam. Este ecseteltem a solutio-val, de mivel tudtam, hogy ma nem nagyon megyek sehova nem használtam reggel dezodort. Most megyek majd el itthonról, előtte használok majd azért.
Én kb. fél éve vettem meg, de télen alig-alig használtam, mert olyankor nem igazán izzadok, inkább nyáron szoktam. Alapból csak kb. heti 2x használom, télen még annyiszor.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!