Egy dezodor sem jó mindig büdösnek érzem magam. Ajánlanátok olyat mi tényleg használ?
Rendszeresen szőrtelenítek, már a sprays től a golyósig minden márkákat kipróbáltam, zuhanyzok este-reggelkenem fújom magam dezodorral mégis dél körül már büdösnek érzem magam :( Egyik barátnőm ugyan igy van, neki az AMWAY vált be, de olyan drága még nem vettem, van tapasztalat ???
esetleg ajánlanátok olyat ami nektek bevált? egy időben még a HERBINA volt jó, de a sanextől kezdve a dove, nívea, rexona, fa, Ladyspeedstic, szinte az összes féleét használtam már...minden féle márkákat, ilatokat, illatmenteset próbáltam de egyik rosszabb mint a másik :(
Tök elmegy a magabiztosságom, pedig ápolt, igényes vagyok
Solutio antisudorica FoNo VII. Naturland
Gyógyszertárban kapható, ecsetelni kell. Hatásos, de hosszabb távon nagyon szárít. 500 valamennyi. Sokáig elég.
Nekem is ilyen problémám volt, mint neked. Most kipróbáltam a Bioderma rózsaszín kupakos izzadásgátlóját és egyszerűen csodás. Borzasztó drága (2900,-, de most lehet venni 1-et fizet 2-t kap akcióban ugyanennyiért), de hatásos.
Az izzadságot egy idő után ez is átereszti (végülis így az egészséges), de még 5 km futás után se leszek büdös, ha használom.
Itt rákereshetsz, hogy melyik patikában akciós:
te jó ég, ezt komolyan gondolod??azzal nem szüntetem meg a problémám ha magamra öntök egy liter parfümöt :OOO
NATURLAND SOLUTION, ODABAN spray?ezekről tapasztalat?
én sosem használom ugyanazokat se tusfürdőből se szappanból se deoból ..épp aminek tetszik az illata vagy ami akciós...
igen ezt a naturlandot találtam meg most én is
baba golyós - érzékeny bőrre.
Nekem ez nagyon bevált.
Aki ezt írta: Solutio antisudorica FoNo VII. Naturland, azzal teljesen egyetértek.
Ha használnád ne ijedj meg nagyon fog csípni és viszketni bk. 15 percig, de nekem bevállt. Heti 3-szor 3 hétig, utána heti egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!