Az aloe vera first hányan használjátok és mire?
Nekem évek óta van itthon : ez amolyan "elsősegély" spray...
Pl. égésre, horzsolásra, sebekre, napégésre használjuk.
Fantasztikus hatása van, a legcsúnyább sebeket is el lehet vele tüntetni nyomtalanul, bármelyik más szernél jobb!!!
Lehet, hogy elsőre drágának tűnik, de ha megnézed bármelyik apró sebkenőcs vagy balzsam is nagyon drága a patikában és fele ennyit sem ér a hatásuk...
Szerintem egyáltalán nem drága, mert ha azt nézem, hogy évek óta használjuk ugyanazt a nagy flakont és ezalatt már mennyi bajunkat meggyógyította, akkor nagyon megérte!
A DM-drogériában lehet még kapni kisebb flakonokban ugyanilyen Aloe Vera Gel-t (120ml) illetve Aloe Vera Spray-t (120ml) ezek is nagyon jók, kisebb kiszerelésűek, ezt olcsóbban meg tudod venni.
A hatásuk pont ugyanolyan jó, mint az eredeti First-nek!!!
Én ezt használom az arcomra, mert nagyon pattanásos volt, és sokat segített. Hamar elmulnak tőle és jóval kevesebb lett!
Más aloe verás termékkel nem tudom összehasonlítani, de a Clean&clear meg ezek semmit sem használtak csak ez az aloe vera first.
És azért kerül sokba, mert természetes összetevőkből van és azok mindig drágák :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!