Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hányan vagytok, akik csalódtak...

Hányan vagytok, akik csalódtak a PG 53 mikroszkópban -mert hiába volt peteérés, nem mutatta-, és már inkább nem is használjátok?

Figyelt kérdés
Sok negatív véleményt olvastam már,arra lennék kíváncsi,hogy mindig ugyanaz a néhány ember írja le a tapasztalatát,vagy többen vagytok? Előre is köszi!
2009. jan. 22. 09:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia én nem olyan régota vagyok itt , nekem is van mikim de nekem a maybe baby mit mondjak nagyon nehéz kitapasztalni sokat mutatt páfrányt nekem is ,de mivel használok ovutesztet is ezért látom hogy mikor jol mutatja ,de teszt nélkül nekem se vállna be .Ugy vagyok vele a párom megvette ezért használom mert ártani nem árt reggel egy kis nyál kiszáritom aztán megnézem , de inkább ovuteszt és hömérö mert abban itt is tudnak segiteni ha megmutatod a görbéd !! Miota használod???
2009. jan. 22. 09:47
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem mindent mutatott össze-vissza. Ezért vettem LH tesztet. Nekem egy hónapon belül többször is volt páfrányos, sőt még egy napon belül is mutatott mást. Lehet én vagyok bal...sz de én nem tudtam vele bánni.
2009. jan. 22. 09:50
 3/9 A kérdező kommentje:
3hónapja használom,és én sem vagyok megelégedve vele. Gyakran előfordult,hogy fél órán belül kétszer is kipróbáltam,és más volt az eredmény. Tudom,hogyan kell használni,sokat olvastam róla.
2009. jan. 22. 09:57
 4/9 anonim ***** válasza:
Kb én is ennyi ideje használom ,de csak érdekeség képpen szerintem probáld meg a tesz veszen lehet kapni olcson ovutesztet 20db volt 2100ft ,és az mellé használd a mikit ha már megvetted lehet a végére kitapasztalod!!!:)
2009. jan. 22. 10:11
 5/9 anonim ***** válasza:
Én csalódtam! Nekem minden hónapban mutatott peteérést, aztán csak csodálkozunk, hogy 2 éve nem jön a baba, mire most kiderült a dokinál hogy nincs is peteérésem, vagy csak nagyon gyenge. Tehát én úgy döntöttem hogy kuka!!!
2009. jan. 22. 10:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Szia.Nekem nem jött be sajna,11hónapig próbálkoztunk vele és nem jött a baba.Orvoshoz is elmentem,nem volt semmi gond.Aztán vettem ovulációs tesztet és a második hónapban(használat után),terhes lettem és már 4.5hónapos a kisfiam.
2009. jan. 22. 10:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én kb 2-3 hónapja használom. Nekem mostanába össze-vissza mutat mindent. Van, hogy egyik nap páfrányos, másik nap buborékos, és így tovább. Nem igazán tudok rajta kiigazodni. A másik furcsaság az, hogyha természetes fénynél nézem (ablaknál), akkor páfrányokat látok, de ha egy kislámpánál nézem, akkor buborékokat. Járt már valaki így közületek? Betartom a "szabályokat", reggel nézem "szűz" nyálból.
2009. jan. 22. 11:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Kihagytam, hogyha az ablaknál nézem, akkor HOMÁLYOS páfrányokat látok, de ha kislámpánál, akkor ÉLES buborékokat.
2009. jan. 22. 11:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem soha nem mutatott páfrányokat, pedig 2-3 hónapig nézegettem, már azt hittem, hogy nincs is peteérésem, de szerencsére az UH-n kiderült, hogy nincs semmi baj! Szóval nem jött be!
2009. jan. 22. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!