Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ma nagyon le égtem és a hátam...

Ma nagyon le égtem és a hátam tüzpiros, mivel fehérbörű vagyok. Hány nap után fo megbarnulni?

Figyelt kérdés

2012. máj. 1. 18:48
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
fog
2012. máj. 1. 18:49
 2/12 anonim ***** válasza:
50%
kenj rà valami testàpolot.az nem jo ha leègtèl.a nap nem jàtèk tobbet.borràkod is lehet...legkozelebb kend le magad naptejjel...jobban jàrsz
2012. máj. 1. 18:56
 3/12 anonim ***** válasza:

Sajnos nem biztos, hogy be fog barnulni. Vannak olyan emberek, akik leégnek, lehámlik és kész, alig marad valami színük. Ha be is barnul a hátad jó pár nap kell neki, szerintem kb. 1 hét.

Napégésre való krémet - vagy ha az nincs, hűsítő aloe verás krémet - használj!

2012. máj. 1. 18:57
 4/12 anonim ***** válasza:

Nem nagyon fog bebarnulni, le fog hámlani a hátad, és ennyi.

Én is ilyen vagyok.

2012. máj. 1. 19:03
 5/12 anonim ***** válasza:

Ha nem hámlasz le, akkor 3-4 nap múlva barnás színű lesz. De ez a leégés mértékétől is függ!

Addig ne napozz, pihentesd a bőrödet.

2012. máj. 1. 19:08
 6/12 A kérdező kommentje:
anyum szerint este nagyon fo fájni, mert éget.Nagyon de nagyon le vagyok égve,de a testem nem minden részén hanem csak a hátam a mellem felett és a combomnál
2012. máj. 1. 19:25
 7/12 A kérdező kommentje:
ja és most fürödtem meg és miután megszáradok azutan bekenem naptejjel.
2012. máj. 1. 19:26
 8/12 anonim ***** válasza:

Naptejjel minek? Már leégtél.

Ha van otthon aloe vera first, az jó rá, vagy a panthenol. Testápoló sem ér semmit, sőt a tejföl sem, az max hűsíti kicsit, mást nem csinál vele.

2012. máj. 1. 19:28
 9/12 anonim ***** válasza:
én is ugyanebbe a cipőbe járok kérdező,pedig szolis vagyok csakhát nem volt itthon naptej és 10-től 4-ig utcán voltam :/ Amúgy emberkék,ilyenkor nem jó ha rászolizok? Mert elég béna hogy a mellem mennyivel világosabb mint a vállam meg a karom..Szóval ha rászolizok akkor az csak árt vagy használ az égésen?
2012. máj. 1. 19:41
 10/12 anonim ***** válasza:
Nehogy rászolizz a leégésre!
2012. máj. 1. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!