Elég fehérbőrű vagyok. Melyik szoli barnít jobban? Csokiszoli 7 perc vagy sima szoli 8 perc. Csokiba szoktam és és egyenletesen piros vagyok. De hallottam hogy a csokiszolit nemajánlják fehérbőrűeknek?
fehér bőrűeknek alapból nem ajánlott egyiksem sokáig, szal ez mindegy:D
4alkalom alatt nem is fogsz barnulni látványosan. nekem nagyon fehér volt a bőröm és hónapokig jártam,mire kezdett egészséges árnyalatot felvenni. és vigyázz ne menj még ennyi percre mert ha egyenletesen piros vagy az egyenlő azzal hogy nagyon leégtél ami viszont nagyon veszélyes.
járj kevesebb percekre, nameg délutánonként válassz több szabadidős tevékenységet,hamár nyár van és süt a nap.az segít
én is elég fehér börű vagyárokok, de szolizni, és ott azt mondták nekem, hogy nem szabad az elején csokicsövessel ekzdeni, mert az nem jó, csak leégsz töle.
Én ilyen mélybarnitosban voltam, vagyis abba járok, 6percre, és majd pár almalom után lehet tovább menni, a rendesbe és utánna pedig a csokicsövesig.
Én még csak 3szor voltam, a mélybarnitosban/ami a kezdő/fehérbörükenek van/ és már az első után is látszott kicsit , hogy van valami szinem.
Szal a csokit még hagyd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!