Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Egy 16 éves fiúnak, lehet már...

Egy 16 éves fiúnak, lehet már borotválni a fenekét nem? De hogyan csináljam?

Figyelt kérdés
2009. jún. 22. 19:26
 1/7 anonim válasza:

miért akarod borotválni?

de most komolyan

2009. jún. 22. 19:34
 2/7 A kérdező kommentje:
mert elég szőrös...és sztem nem szép
2009. jún. 22. 19:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne borotválni, ez nem függ a kortól. Amúgy meg jól habozd be(borotvahabbal), aztán jól terpessz be, vagy pl. csináld azt hogy az egyik lábad felteszed a kád szélére, és úgy borotváld. Sok sikert!:D
2009. jún. 22. 19:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Csak akkor mindennap csináld, mert a szőr már órák múlva nőni fog, másnap borostás ritka gusztustalan.
2009. jún. 22. 19:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Ht eléggé fura lenne nekem mint nőnek egy szörtelen férfi feneket látni..de ha neke úgy tetszik akor hajrá...de szerintem ne borotváld le..utána csak még szőrösebb lesz.. de a te döntésed!:)
2009. jún. 22. 20:41
 6/7 anonim ***** válasza:

Semmi baj nincs a szerintem azzal, hogy le akarod szedni a szőrt. Az én barátomat is ugyan úgy zavarja.

De ne borotváld! Ha pl. az arcodat borotválod, akkor tudod, hogy milyen kellemetlen amikor szúrós és borostás. Akkor képzeld el ezt intim területen. Nem biztos, hogy a barátnőid oda lennének érte. Szerintem próbáld meg a gyantát, hidd el, nem ciki, egy kozmetikus napi 20 ilyet csinál és ennek jó része férfi, csak nem vallják be minden esetben...

2009. jún. 22. 21:05
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2009. jún. 23. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!