Hány éves kortól kezdtétek el borotválni magatokat odalent? (már aki elkezdte)
Figyelt kérdés
és milyen okból? szülők mit szóltak hozzá?2009. júl. 20. 19:09
1/6 anonim válasza:
15 mert nem tetszett nem tudnak róla...
2/6 A kérdező kommentje:
azt is leírhatjátok milyenre (csupasz, fazon)
ja és nemet is írjatok pls :)
2009. júl. 20. 19:24
3/6 anonim válasza:
én is 15. teljesen csupaszra, mert nem tetszett és zavart miközben maszturbáltam, ráfolyt a sperma is és váhhhh. és igy csupaszon szebb is.
fiú vagyok. anyámék meg nem tudják, de nem azért mert nem engednék meg, hanem minek tudjanak róla? saját magánügyem :)
4/6 anonim válasza:
14. csajvagyoook.. anyuéknak nem jelentek ieneket be:D am barátom miattt..:)
5/6 anonim válasza:
12 évesen.
Akkor még betétet használtam, és szörnyen zavart, hogy beleragad meg minden :S Nagyon undorító szerintem :S
Aztán most már tampont használok... Már csak tetszésből, nameg barátom miatt borotválom. :)
15/L
6/6 anonim válasza:
14 körül, mert nekem így jobb volt és kész.
A szüléeimnek meg nem jelentem be hogy hopp anyu apu borotválom magam. Ki a francot érdekel, vagy kire tartozna rajtam kívül..
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!