Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hány évesen kezdtétek el borotválni a fütyiteket?
Figyelt kérdés
Magatok miatt, vagy barátnő kérésére? Van aki már akkor elkezdte borotválni amikor elkezdett nőni a szőre?2011. ápr. 17. 18:07
1/13 anonim válasza:
15 asszem..és csak úgy...igazából 18 évesen volt az első:)
2/13 anonim válasza:
13 évesen, de mostmár nem teszem.
4/13 anonim válasza:
Én akkor kezdtem amikor elkezdett nőni,de szó szerint.Amikor észrevettem hogy látszódni kezdenek a pihék rögtön leborotváltam.9 éves voltam akkor.
6/13 anonim válasza:
Én sem borotválom. A körszakáll tekintélyt ad.
7/13 anonim válasza:
19 körül kezdtem, nem kérésre. Nekem könnyebb tisztán tartani a környékét így. Az orális szexnél kényelmesebb így a lánynak szerintem. Meg hát 5 perc igazán belefér egy hónapban 1-2 szer. Egy centiig hagyom kb. lenőni aztán újra borotva. Nagyon gyakran nem tudom, mert érzékeny a bőröm.
8/13 anonim válasza:
16 évesen. Magam miatt, illetve azért, mert uszodaöltözőben több srácon is láttam, hogy szőrtelen nekik. Gondoltam, ez az új trend. :)
9/13 anonim válasza:
kb. 16, de nem borotválom, az nem jó, nullás géppel fél centisre nyírom, nem is viszket, gyorsabb is, kényelmesebb.
21f
10/13 anonim válasza:
13 vagyok de lassan kellene hogy borotváljam!
Mert a szörszálak már elég hosszuak!
Szerintem ha le borotválod akkor kényelmesebb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!