Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Hány évesen kezdtétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Hány évesen kezdtétek el borotválni a fütyiteket?

Figyelt kérdés
Magatok miatt, vagy barátnő kérésére? Van aki már akkor elkezdte borotválni amikor elkezdett nőni a szőre?
2011. ápr. 17. 18:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A barátom a kapcsolatunk alatt kezdte valamikor, talán 19 évesen. De teljesen csak 1-2szer borotválta le, most már inkább csak rövidíti. Én sosem kértem rá, mert nekem teljesen mindegy, hogy néz ki, így is, úgy is imádom :) Mostanában is szoktam mondani neki, hogy miattam nem kell, de azt mondja, azért csinálja, mert zavarja pisilésnél, hogy beleakad a keze a szőrbe és húzza :D A heréit is leborotválja néha, olyankor büszkén mutogatja, hogy simogassam meg, milyen sima :D Szóval azt pl. csak miattam szokta, pedig tudja, hogy engem nem zavar :D

Ez olyan, mint hogy Ő is megmondta, hogy nem érdekli, hogy nekem milyen ott lenn, mégis rendszeresen leborotválom már 3 éve, mert így nekem is jobban tetszik, és jobban érzem én is magam, ha így nyal, és nem szúrja a szőr.

20/L , 22/F

2011. máj. 26. 22:57
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Üdv!

Magamtól, és 14 évesen.

2011. máj. 27. 08:37
 13/13 anonim válasza:
100%
ugyszintén magamtól. 16 évesen. mert túl sok volt. és valóban jobb leborotválva, márcsak azé is mert "szebb a dolog"
2011. máj. 31. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!