Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Probléma SZŐRÖStül-bőröstül....

Probléma SZŐRÖStül-bőröstül. Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon szőrös a lábam. Anya (aki a hónaljam leborotválásába is csak borzasztó hosszas győzködés után ment bele)nem engedi, hogy leborotváljam. Azt mondja, ha leborotválom, utána a szőr "keményebb" lesz, a gyantázás meg fájdalmas. Meg hogy ha kiszívja a nap akkor nem is fog látszani. De engem nagyon zavar! Egy rövidnadrágot se tudok felvenni anélkül, hogy ne látszódna, és nem akarok jeti lenni. Szerintetek mit csináljak???

Egy 13 éves lány

2012. ápr. 27. 22:42
 1/5 anonim ***** válasza:

használj akkor szőrtelenítő krémet. Én amikor 13 éves voltam, nem is kértem engedélyt, hogy leszedjem a szőrt. Fogtam a zsebpénzem, megvettem a krémet és kész. Persze utána kiabált kicsit (nem is kicsit) de megbékélt vele, és egy hét múlva már beszélt is hozzám. Nem ez a legjobb taktika de ez van.

Próbáld kicsit győzködni, ha nem engedi akkor meg csináld azt amit én. Sajnos ebben többet nem tudok segíteni

2012. ápr. 27. 22:52
 2/5 anonim ***** válasza:
az az érve a gyantázás ellen, hogy fáj? na és, neked kell kibírni, nem neki, mellesleg abszolút elviselhető, nem egy nagy fájdalom, és csak 2 másodperc. ez lenne a jó megoldás, gyantáztatni kozmetikusnál, nem drága, kb csak havonta kell, és nem fog erősödni tőle a szőr, sőt inkább koptatja. a nap meg nem nagyon fogja kiszívni az erős szőrt, meg ahhoz elég sokat is kéne napozni, te meg így nem nagyon akarod mutogatni a lábadat, ahogy látom...
2012. ápr. 28. 01:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Én sem kértem engedélyt mikor 13 éves voltam, de anya természetesnek is vette, hogyha szőrös a lábam, vagy a hónaljam le kell gyantáztatni, borotválni.

Nem akarlak arra buzdítani, hogy szállj szembe vele és az engedélye nélkül szőrteleníts, úgyhogy beszéld meg ezt vele és kérdezz rá, hogy pontosan mi az oka a tiltásának. Időközben lehet rájön, hogy értelmetlen dolgokon problémázik.

2012. ápr. 28. 04:56
 4/5 anonim ***** válasza:
én sem kértem engedélyt ennyi idősen meg pláne nem. Sőt Anyukám szólt 11 évesen hogy szőrös már a hónaljam ideje elkezdenem borotválkozni! Szóval igen jó fej volt,figyelt rá hogy ne röhögjenek ki pl az iskolában,mert általánosban ez gyakori a piszkálódás. Pl egyik osztálytársnőm nem borotválkozott, aztán ő volt a gorilla,maugli stb. halálra cikizték. Ez nem tudom mire jó akkor a szülőknek,a tiltás..
2012. ápr. 28. 10:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Szó nélkül megcsinálod, lehet kicsit mérges lesz, de nem fogja visszaragasztani:) Később megbékél.
2012. ápr. 28. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!