Milyen véleménnyel vagytok az IPL-es (tartós) szőrtelenítéssel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2009. jún. 22. 09:27
1/2 anonim válasza:
Én voltam IPL villanófényes kezelésen, de nem szőrtelenítésen, hanem pigmentfoltkezelésen.
3 alkalmat voltam, a kezeés alkalmanként 12000 Ft volt és nem vettem volna észre, hogy halványodott volna a pigmentfoltok.Így már el se mentem a 4. kezelésre, minek nem akartam megint kidobni annyi pénzt, így is rohadt sokat áldoztam rá.
Szóval az én véleményem, hogy nem ér semmit és szerintem nincs olyan hogy végleges szőrtelenítés.
De majd azok megmondják, akik már kipróbálták és vannak tapasztalataik :)
De azt olvastam, hogy egy végleges szőrtelenítés legalább 7, 8 alkalmas, az már más kérdés, hogy mennyibe kerül, ez gondolom nagyban függ a kezelendő felület nagyságától.
24/l
2/2 A kérdező kommentje:
Sok mindentől függ, hogy mennyi kezelés kell (pl. bőrszín, szőrszín, terület). Nekem elvileg 3-4 kezelés elegendő lenne, az kb 12000Ft, de a kezelések közt 4-6 hét tellik el, úgyhogy nem egybe kell kifizetni
2009. jún. 23. 11:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!