Mik a tapasztalataitok végleges szőrtelenítéssel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
írjatok, akik már próbáltátok!2010. júl. 22. 13:34
1/4 anonim válasza:
A sógornőm megcsináltatta!Azt mondja az egyetlen dolog amit soha nem fog megbánni hogy pénzt adott ki érte!Erős sötét sűrű szőre volt mindenhol!2 kezelés után már alig nőt ki pár vékony szőrszál!
2/4 anonim válasza:
Én is csak ajánlani tudom.Lehet,hogy kicsit drága,de legalább megéri.
3/4 anonim válasza:
Ha valóban beválik, szerintem is megéri. Gondold át, hogy hányszor szenvedsz életedben, mikor téped le a gyantát, vagy epilálsz, vagy éppen megvágod magad a borotvával. Időt és erőfeszítést spórolsz meg. Ha pedig eddig kozmetikusnál szőrteleníttettél, akkor az is pénzbe került ugye, és a sok alkalom összességében elég sok pénzt felemészt, de akkor is, ha magadnak veszed a gyantát. Hosszútávon biztosan behozza a ráfordítást.
4/4 A kérdező kommentje:
Igazából nem kell arról meggyőzni, hogy megéri-e a pénzt, ha működik. De írhatnának olyanok akik már próbálták tényleg...
2010. júl. 25. 16:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!