Mit csináljak hogy benne maradjon a vasalás a hajamba?
Figyelt kérdés
Reggel amikor kivasalom akkor tök jól benne marad, de mikor elindulok a suliba akkor már jön ki belőle :(.
Pedig sokáig szoktam vasalni . És nagy hőfokon, 230 a max, és azon szoktam.
A hajam a vállamnál hosszabb és megvan szedve , vagyis hát kicsit tépedt féleség.
köszi a válaszokat.
2012. ápr. 25. 17:12
1/4 anonim válasza:
Nekem is ugyan ez a problémám.:(.Én hallottam már hogy hajhabot vagy halakott fújnak rá és így jobban megmarad de én nem ajánlanám a lakkot mert összeragad a hajhabot meg még nem próbáltam de kifogom.:)de próbáld meg hogy mikor elindulsz suliba összefogod és beteszed a pulcsid vagy kabátod alá vagy amibe jársz suliba hogy ne érje víz/pára/köd stb...:)remélem segíthettem..:)
2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ.
majd én is kipróbálom a hajhabot :D
2012. ápr. 25. 17:42
3/4 anonim válasza:
Én karacsonyra a Dougles-ből kaptam egy Lee Stradford márkájú párataszító spray-t. Nekem bevált télen sokkal tovább benne maradt a vasalás, mint egyébként. :)
4/4 A kérdező kommentje:
köszii:)
2012. jún. 16. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!