Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan kell tökéletesen hajat...

Hogyan kell tökéletesen hajat vasalni?

Figyelt kérdés
Az apró részletekre, titkokra lennék kíváncsi, melyekkel tökéletes eredményt lehet elérni :)

2012. ápr. 21. 17:17
 1/7 anonim válasza:
Úthengert próbáltad már?
2012. ápr. 21. 17:23
 2/7 A kérdező kommentje:
pszichológusnál voltál már ? ;)
2012. ápr. 21. 17:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem mivel göndör hajam van egész apró tincsenként vasalom és tökéletes lesz az eredmény.
2012. ápr. 21. 17:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem olyan csipeszeim vannak, amiket a fodrászok is használnak. Ezekkel szoktam felcsatolni a hajamat tincsenként. Minél kisebb tincsenként vasalom, annál szebb lesz az eredmény. Normál vastagságú tincseket szoktam felcsatolni és mindig egyet engedek le. De egy leengedett tincset ketté veszek még és úgy vasalom ki.
2012. ápr. 21. 17:41
 5/7 anonim válasza:
Első vagyok.Voltam,úthengerrel! :D
2012. ápr. 21. 18:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Hajmosás után hajszárító és körkefe, ezután már csak javítgatni kell rajta hajvasalóval, de a nagyja már egyenes. Így nagyobb valószínűséggel a következő hajmosásig megmarad egyenesnek:)
2012. ápr. 21. 22:12
 7/7 anonim válasza:
Ruha vasaló! 100%-ék simaság!
2012. júl. 25. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!