Hogy kell szolizni?
Minden szoli más. Ahova én járok előre kell fizetni, a recepción beállítják a szoligépet, hogy hány percre megyek. És mindig bekísérnek és akkor fertőtlenítik a gépet és a fellépőt (álló szoliba jártam, az álló szolikban pedig van fellépő, hogy az alacsonyabb lányok is elérjék a kapaszkodót).
Én első 3 alkalommal 5 percre mentem, utána 6 percre mentem turbó szoliba. Legutoljára bioszoliba voltam 9 percet.
Ha van lehetőséged bioszoliba menj, ez picit jobb, mint a többi. Lassabban barnít, ezért több percre kell menni, viszon mélyebbre hatol, ezért tartósabb lesz.
Lehet kapni szolikrémet, boltban is és a szolikban is. Ez segíti a barnulást, bár én sosem használtam, ezért erről bővebben nem tudok nyilatkozni.
Az remélem természetes, hogy a sminket le kell mosni előtte. Ahova én járok, ott a termekbe van nagy tükör, tehát le tudod mosni a sminket, csak vinni kell sminklemosót és vattát (de a zsepi is megteszi). Szolizás után pedig újra kisminkelheted magad, ha akarod.
A legjobb, ha teljesen meztelenül szolizol, így nem marad világosabb csík (az majd lesz nyáron, ha bikinibe napozol:D).
Mivel nem írtad, hogy milyen a bőröd nehéz tanácsot adni, hogy hány percre menj. Vannak szolik, amik 3 perces, mások 5 perces egységekkel számolnak, ez is mérvadó. Meg ugye nem mindegy, hogy milyen szoliba mész. Első pár alkalommal 5 percnél többre szerintem ne menj, de a legjobb, ha megkérdezed az ott dolgozó lányokat, ők biztosan jó tanáccsal látnak majd el! :)
Igen, be kell csukni a szemet! :)
Illetve van ilyen szemre való akármi, nem tudom a nevét, olyasmi mint az úszószemüveg, csak tök sötét és védi a szemet. De én inkább becsukom, mert nem akarom, hogy a szemem körül folt maradjon. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!