Hogy kell szolizni?

Figyelt kérdés
Még nem voltam sosem,leirnatok legyszives h. mit hogy kell, hany percre menjek eloszor es h. hogyan is zajlik ez az egesz ? köszi
2012. ápr. 22. 11:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Minden szoli más. Ahova én járok előre kell fizetni, a recepción beállítják a szoligépet, hogy hány percre megyek. És mindig bekísérnek és akkor fertőtlenítik a gépet és a fellépőt (álló szoliba jártam, az álló szolikban pedig van fellépő, hogy az alacsonyabb lányok is elérjék a kapaszkodót).

Én első 3 alkalommal 5 percre mentem, utána 6 percre mentem turbó szoliba. Legutoljára bioszoliba voltam 9 percet.

Ha van lehetőséged bioszoliba menj, ez picit jobb, mint a többi. Lassabban barnít, ezért több percre kell menni, viszon mélyebbre hatol, ezért tartósabb lesz.

Lehet kapni szolikrémet, boltban is és a szolikban is. Ez segíti a barnulást, bár én sosem használtam, ezért erről bővebben nem tudok nyilatkozni.

Az remélem természetes, hogy a sminket le kell mosni előtte. Ahova én járok, ott a termekbe van nagy tükör, tehát le tudod mosni a sminket, csak vinni kell sminklemosót és vattát (de a zsepi is megteszi). Szolizás után pedig újra kisminkelheted magad, ha akarod.

A legjobb, ha teljesen meztelenül szolizol, így nem marad világosabb csík (az majd lesz nyáron, ha bikinibe napozol:D).

Mivel nem írtad, hogy milyen a bőröd nehéz tanácsot adni, hogy hány percre menj. Vannak szolik, amik 3 perces, mások 5 perces egységekkel számolnak, ez is mérvadó. Meg ugye nem mindegy, hogy milyen szoliba mész. Első pár alkalommal 5 percnél többre szerintem ne menj, de a legjobb, ha megkérdezed az ott dolgozó lányokat, ők biztosan jó tanáccsal látnak majd el! :)

2012. ápr. 22. 11:50
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nincs érzékeny bőröm, meg nyáron sme égek le hanem csak barnulok , de szerintem 3-4 percre megyek első alkalommal aztan majd fokozatosan. Köszönöm a válaszodat sokat segitett.
2012. ápr. 22. 12:57
 3/5 A kérdező kommentje:
A szemunket be kell csukni igaz?.. és amikor beállok akkor ilyen eros a feny ?
2012. ápr. 23. 15:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen, be kell csukni a szemet! :)

Illetve van ilyen szemre való akármi, nem tudom a nevét, olyasmi mint az úszószemüveg, csak tök sötét és védi a szemet. De én inkább becsukom, mert nem akarom, hogy a szemem körül folt maradjon. :D

2012. ápr. 23. 19:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Ja értem. Köszi:)
2012. ápr. 25. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!