Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ma voltam először szolizni a...

Ma voltam először szolizni a csaj 3 percet javasolt az ott dolgozó csaj, másodjára hány percre menjek?

Figyelt kérdés
Lenne még egy kérdésem, vette uvb/uva sugárzás elleni krémet és szolizás előtt bekentem vele az arcom az anyajegyeim miatt, az hátráltatja a barnulást?
2012. ápr. 21. 17:52
 1/2 anonim ***** válasza:
menj legalább 6 percre ,és ha a szolihoz találták ki a krémet akkor nem hátráltathatja , de ha nem a szolihoz akkor lehet h nem barnul le ,vagy csak oda rakj ahol vannak anyajegyeid
2012. ápr. 22. 20:58
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia,gondolom azért javasolt 3 percet mert egy erős gépbe mentél, legközelebb ha mész kérj eu-s gépet és akkor simán mehetsz 6 percre!Figyelj arra hogy sose égj le!Nagyon fontos! Persze a mértékletesség is!uvb/uva faktoros krémet vettél akkor az igen, hátráltatja a barnulást! Szoli krémek nem tartalmaznak uv szűrőt, én az anyajegyekre 30 spf-es stickket vettem! Praktikus,kis helyen elfér és könnyű vele bekenni az anyajegyeket!
2012. máj. 13. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!