Lehet úgy szolizni, ha megvan?
Figyelt kérdés
2012. márc. 30. 12:36
1/6 A kérdező kommentje:
Van, aki azt mondja, hogy sárga leszek, van, aki szerint nem fog annyira és azt is mondták, hogy semmi különbség nincs. Valaki tud segíteni?
2012. márc. 30. 12:43
2/6 anonim válasza:
Ugyanazt tudom elmondani, amit Te írtál. Festetted már a hajad menzesz alatt? Volt valami változás? Mert ha nem, akkor valószínű szolinál se lesz, mindenkinél más!
3/6 A kérdező kommentje:
Mar festettem es ugyanugy befogta, mint mindig. Akko most azt hiszem kiprobalom es majd kiderul.
2012. márc. 30. 12:55
4/6 anonim válasza:
Én pl az az eset vagyok hogy olyankor se hajfestés se szoli . Lehet megfog mindkettő de hogy olyan intenzív nem lesz mint szokott lenni az is biztos:) Hormonháztartást okolhatom:)
5/6 anonim válasza:
mért nem vársz egy hetet ha kételkedsz ?!
6/6 anonim válasza:
Ha úgy alakul barátnőm akkor is elmegy szolizni, ha megvan neki. Most egy hónapja én is járok, de szerintem elég is lesz, meg van a kellő színem kezdésnek, a többit majd nyáron behozom. A hasam már csokibarna lassan.
Szóval barátnőm nem sárgul be tőle, hogy kevésbé fog-e meg, nem tudom. Embere válogatja. Én mondjuk nem mennék úgy szolizni, hogy meg van, de ennek inkább higiéniás okai vannak. Oké, hogy tampont meg minden, de akkor is veszélyes lehet, így ezt a pár napot én mindenképp kihagynám! :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!