Szerintetek mennyi ido alatt no meg a hajam derekig erore? Kep linkelve.
Most ekkora, s derekig erot szeretnek, csak az a baj, hogy fokozatosan vagatott es elol kb a vallamig er... Es szerintetek keves hajam van? (eleg sok elhullott mostanaban)
Attól is függ, milyen gyorsan nő a hajad. Mennyit nő egy hónapban?
Amúgy ha havi 1-másfél centivel számolok, akkor szerintem 1 éven belül.
Egyáltalán nincs kevés hajad
OFF: Elmondod,hogy mi légyszíves?
Mert én nemrég vettem,csak nem merem bevenni,mert sokan mondták,hogy máshol is kinő majd a szőr,és hát nem akarok egyik napról a másikra bajusszal felébredni :D
Egyébként nagyon szép hajad van,és egyáltalán nem kevés,szerintem kb. fél év.
Hat en nagyon meg voltam elegedve a Revaliddal, szebb lett a hajam es gyorsan nott. Na de egy hete voltam bajusz gyantazason es raadasul szepen ki is pattogtam (a gyantatol), ugyhogy most nem tudom mivel fogom eltuntetni a jovoben a bajszomat..
De nem akarlak megijeszteni, nem mindenkinel ugyanaz a hatas es a Revalid mentsegere azert elmondom, hogy mindig "szorosebb fajta" voltam, mert eleg dus es sotet szorzetem volt eddig is mindenhol.
Hát a kép alapján a derékig érő márcsak 10centi lehet:)Szerintem félév-egyéven belül is.Bár ki tudja!Mindenkinek más gyorsasággal nő a haja,és van olyan,akinek megvan egy bizonyos hossz,aminél hosszabbra sosem nő.(pl nekem!).
Amúgy ha kiegyenesíted a hajad,szerintem simán leér derékig!
A kép alapján kb. 5 cm kell a derékig érőig. Az úgy 3-5 hónap, nem sok. :) Amúgy nem tűnik egyáltalán kevésnek, főleg, hogy göndör, attól dúsabb hatása van.
Ha a fokozatosságot le szeretnéd növeszteni, az eltarthat pár évig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!