Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyi idő (hónap) mulva lesz...

Mennyi idő (hónap) mulva lesz ekkora hajból derékig érő?

Figyelt kérdés

Most ekkora

[link]

es kb ekkorat szeretnék.

[link]

Csak az a baj, hogy törik a hajam. Most vágattam ki belőle, még kb 8 cm-el hosszabb volt

2012. febr. 27. 15:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Akkor még hány cm-ert kell nőnie?! Szerintem 1-1,5 év kell neki, föleg ha törik is. De lehet nem is nől meg akkorára, megvan genetikailag határozva, hogy kinek mi a maximális hajhossza.
2012. febr. 27. 15:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát szerintem kb 5-6 hónap alatt megnőhet ha jól ápolod. De ez a hajadtól is meg a szervezetedtől is függ.
2012. febr. 27. 15:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Jah és 5-6 hónap alatt kb 5 centit nőne átlagosan.
2012. febr. 27. 15:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Szerintem azért törik, mert szárazon fésülöm, eléggé kócosodik... Mikor vizesen fésültem, nagyon sok elhullott és látványosan kevesebb hajam maradt
2012. febr. 27. 15:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem látom, pontosan mennyit kéne nőnie. Nekem egy hónap alatt 2-2,5-3 centit is nő a hajam, van, hogy havonta festenem kell, olyan nagy a lenövésem. De a barátnőimnek havonta 1 centit nő a hajuk kb., így inkább azzal számolj.
2012. febr. 27. 19:31
 6/6 anonim ***** válasza:

Elég fura szögből van a hajad fényképezve, így nehéz megmondani, mert nem látszik a különbség a két hossz között pontosan. Szerintem fél-1 év kell neki. Amúgy ne aggódj, ekkorára mindenkinek megnő, a genetika ennyire nem korlátolja le (átlagban 90-100 cm-re nőhet meg egy ember haja).

Nem tudom, miért nem fésülöd minden nap. Ez nem annyira göndör, hogy csak mosáskor kelljen fésülni. Az enyém sokkal apróbb "rugókba" áll össze természetes állapotában, mégis minden nap többször átfésülöm. Ha gyakrabban fésülöd, kevésbé lesz kócos és nem kell agyoncibálni fésüléskor, ami miatt kevésbé károsodik és nem annyi hullik ki egyszerre.

2012. febr. 27. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!