Szinező vagy hajfesték jobb? (lennt még)
1.Előnyök/hátrányokat várok!
Én ugy hallottam h a szinező jobb mivel:
- nem annyira kárositja a hajat
- fokozatosan kopik ki a hajbol (de most hogy olvastam a kérdésekre a válaszokat, nem mindenkinél volt igy, szoval mostmár én sem tudom h van..)
A hajfesték meg azért jobb, mert:
- tovább tart benne a szin
- több szinválaszték van
2.Valahogy jobban meggyőzőtt a szinező, de én nyárra szeretném a világosbarna hajamat sötétbarnára szinezni, csak félek hogy gyorsabban kopna, mert kiszivja a nap, meg az állandó strandolás miatt.Szerintetk is?
3.Amugy hány mosás után kopik ki?
4.Melyik a legjobb márka?
5.Drágább mint a hajfesték?
6.Ezt is ellehet otthon végezni, mint a hajfestést?
Én a színező mellett voksolok a te estedben. A színező kb. 2-3 hónap alatt kikopik, míg a festék soha, és utána már nem tudod visszanyerni egykönnyen az eredeti hajszínedet.
Én is sötétbarnára-feketére színezem a hajamat 3-4 havonta, nekem elég sötét a hajam, így szépen kikopik, fokozatosan, így a lenövés sem látszik.
Ja, és a színezőtől szép fényes a haj.
Én Palettét használok, shine and gloss (asszem rózsaszín) és a tone creme, ami sárga dobozos. Mindegyik jó.
Nagyon köszi!!! Akkor lesz szinező, de nyára szerintetek jó ötlet?
Amugy első válaszoló: irtad, hogy azok a rózsaszin dobozos festékek jók, ezekre gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!