Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szinező vagy hajfesték jobb?...

Szinező vagy hajfesték jobb? (lennt még)

Figyelt kérdés

1.Előnyök/hátrányokat várok!

Én ugy hallottam h a szinező jobb mivel:

- nem annyira kárositja a hajat

- fokozatosan kopik ki a hajbol (de most hogy olvastam a kérdésekre a válaszokat, nem mindenkinél volt igy, szoval mostmár én sem tudom h van..)

A hajfesték meg azért jobb, mert:

- tovább tart benne a szin

- több szinválaszték van

2.Valahogy jobban meggyőzőtt a szinező, de én nyárra szeretném a világosbarna hajamat sötétbarnára szinezni, csak félek hogy gyorsabban kopna, mert kiszivja a nap, meg az állandó strandolás miatt.Szerintetk is?

3.Amugy hány mosás után kopik ki?

4.Melyik a legjobb márka?

5.Drágább mint a hajfesték?

6.Ezt is ellehet otthon végezni, mint a hajfestést?

2012. ápr. 19. 11:38
 1/5 anonim ***** válasza:

Én a színező mellett voksolok a te estedben. A színező kb. 2-3 hónap alatt kikopik, míg a festék soha, és utána már nem tudod visszanyerni egykönnyen az eredeti hajszínedet.

Én is sötétbarnára-feketére színezem a hajamat 3-4 havonta, nekem elég sötét a hajam, így szépen kikopik, fokozatosan, így a lenövés sem látszik.

Ja, és a színezőtől szép fényes a haj.

Én Palettét használok, shine and gloss (asszem rózsaszín) és a tone creme, ami sárga dobozos. Mindegyik jó.

2012. ápr. 19. 12:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Legszebb a természetes hajszíned, az tuti egyedi! :)
2012. ápr. 19. 12:51
 3/5 anonim válasza:
mindenkeppen szinezot vegyel, en megfestettem sotetbarnara, es most nem tudok szabadulni tole. Szokiteni meg nem akarom.
2012. ápr. 19. 15:22
 4/5 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi!!! Akkor lesz szinező, de nyára szerintetek jó ötlet?

Amugy első válaszoló: irtad, hogy azok a rózsaszin dobozos festékek jók, ezekre gondolsz?

[link]

2012. ápr. 19. 20:56
 5/5 anonim válasza:
miért ne lenne jo otlet? :)
2012. ápr. 23. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!