Milyen élénkvörös hajfesték van amiben van szőkítő is? Sötétbarna a hajam, nagyon sötét, szóval minél erősebb a szőkítő benne, annál jobb.
menj el fodrászhoz.
nem ajánlom hogy otthon nekiállj,több okból.
1, szinte biztos,hogy nem a megfelelő színt kapod majd
2, az otthoni festékek nem is olyan jó minőségüek,mint ami fodrászatban van,ezáltal mégjobban szétb*ssza a hajad
3, magadnak tökéletesen nem tudod felvinni a festéket 'foltos' lehet a hajad.
legalább először menj el fodrászhoz,festesd be,és érdeklődj nála akkor a festékeknél,hogy továbbiakban mit ajánlana neked.ha korrekt a fodrász kielégítő választ fogsz kapni,de ismétlen,ha anyagi lehetőséged engedi,inkább járj el mondjuk 5 hetente (nem tudom milyen gyorsan nő a hajad) fodrászhoz,akkor lesz tökéletes.:)
remélem tudtam segíteni.
(egyébként,énis próbálkoztam itthoni festéssel,hát kegyetlen volt..szőkítettem,sárga lett.mondani se kell rohantam egyböl a fodrászhoz,be lett festve barnára,és melíroztuk szőkítővel:))
14L
Ha most sötétbarna,akkor 90%,hogy tényleg ronda színe lesz.
Ha már mindenképp festeni szeretnéd otthon maganak,akkor hajszínezőt vegyél.
Szia. Sajnos nem lehet megoldani úgy hogy ne szőkítsünk ha nem világos az alap hajszíned.
Ha esetleg pest vagy környékén laksz akkor szívesen megcsinálom neked anyagáron mert fodrásznak tanulok és az csak jó nekem ha tudok valakin gyakorolni :)
Köszi:)
Tudom én is, hogy szőkítenem kell, nem is probléma nekem. Csak az után festés miatt kérdeztem, hogy melyikben van szőkítő. Nem Pest környékén lakom, de azért tényleg köszi az ajánlatot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!