Mit teszel ha a fodrász a kérésed ellenére egy csomót levág a hajadból?
olyan szalonba járok ahová nem kell időpont, eddig mindig lenyírták, amit mondtam. most is mondom a csajnak, hogy ugyanilyen fazon maradjon, csak vágjon belőle 1,5-2 centit mindenhol. erre mire kettőt néztem oldalt levágott belőle vagy 5 centit, most alig ér az államig a hajam és hátul is máshogy vágta le. nem akartam hisztit rendezni, de itthon megnézve kicsit sem ezt kértem, direkt megmondtam mennyit és honnan vágjon. nagyon nem áll jól ez a haj és tök ideges vagyok.
ti szóltok ott helyben, ha a kérésetek ellenére többet vagy mást vágnak, mint amit kérsz? nyilván nem megyek vissza jelenetet rendezni, de bosszantó.
én is jártam anno ilyen szalonba hogy mindig más volt hát meg is szívtam. Én pont a másik végletet kaptam hogy festést kértem és vágatást, de úgy festette be hajam mintha semmit se csinált volna vele,a nyírásból semmi se látszott de a végén jött a legdurvább elkértek 10 ezer ft-ot! Nagyon gyerek voltam még,nem is rendeztem jelenetet de annyi pénz se volt nálam így még aznap este vittem be nekik de apám emlékszem kiaakadt hogy miért fizessen a semmiért? Semmi nem is látszott a fejemen,még a lenövés is szinte ott volt csak kicsit halványodott..Elötte meg ugyanabban a szalonban álomszerűre csinálták a hajam,imádtam..Azóta nem mentem oda nem is csoda, már 5 éve egy fodrászom van akit szeretek és nem kell neki mindne alkalommal elmagyaráznom mit szeretnék pl milyen festék,vasalja -e,ritkítsa -e stb.. Tudja magától!
ÉS ez a jóó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!