Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit teszel ha a fodrász a...

Mit teszel ha a fodrász a kérésed ellenére egy csomót levág a hajadból?

Figyelt kérdés

olyan szalonba járok ahová nem kell időpont, eddig mindig lenyírták, amit mondtam. most is mondom a csajnak, hogy ugyanilyen fazon maradjon, csak vágjon belőle 1,5-2 centit mindenhol. erre mire kettőt néztem oldalt levágott belőle vagy 5 centit, most alig ér az államig a hajam és hátul is máshogy vágta le. nem akartam hisztit rendezni, de itthon megnézve kicsit sem ezt kértem, direkt megmondtam mennyit és honnan vágjon. nagyon nem áll jól ez a haj és tök ideges vagyok.

ti szóltok ott helyben, ha a kérésetek ellenére többet vagy mást vágnak, mint amit kérsz? nyilván nem megyek vissza jelenetet rendezni, de bosszantó.

2012. ápr. 17. 15:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A legutóbbi ilyen fodrásznál megmondtam neki hogy én ide többet nem megyek és kb jó pár embert le is beszéltem arról a helyről, majdnem le is húzta a rolót. Most egy kicsit messzebbi faluba járok át kb 10 km ott egy 30 körüli csaj van elég rendes és ő képes felfogni azt hogy én milyen hajat akarok és mennyit vágjon le belőle. Sosem volt panaszom rá az elmúlt 5 év alatt és elég korrekt.
2012. ápr. 17. 17:43
 12/14 anonim ***** válasza:
50%

én is jártam anno ilyen szalonba hogy mindig más volt hát meg is szívtam. Én pont a másik végletet kaptam hogy festést kértem és vágatást, de úgy festette be hajam mintha semmit se csinált volna vele,a nyírásból semmi se látszott de a végén jött a legdurvább elkértek 10 ezer ft-ot! Nagyon gyerek voltam még,nem is rendeztem jelenetet de annyi pénz se volt nálam így még aznap este vittem be nekik de apám emlékszem kiaakadt hogy miért fizessen a semmiért? Semmi nem is látszott a fejemen,még a lenövés is szinte ott volt csak kicsit halványodott..Elötte meg ugyanabban a szalonban álomszerűre csinálták a hajam,imádtam..Azóta nem mentem oda nem is csoda, már 5 éve egy fodrászom van akit szeretek és nem kell neki mindne alkalommal elmagyaráznom mit szeretnék pl milyen festék,vasalja -e,ritkítsa -e stb.. Tudja magától!

ÉS ez a jóó!

2012. ápr. 17. 17:51
 13/14 anonim ***** válasza:
Ritkított, tépett fazonok után ha töredezik a haj, nem lehet úgy megszabadulni csak a töredezett végektől hogy a végéből 1 centit vágnak mert akkor a leghosszabb szála le lesznek vágva de az összes többi ronda marad. Ezt nehéz elviselnie valakinek akinek a munkája hogy többek közt egészségessé is tegye a kuncsaft haját. Csak hát sokan nem közlik a tényeket, egyszerűen csak belevágnak.
2012. ápr. 19. 01:21
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
most mi a francért lettem lepontozva?? Leírtam csak a tapasztalataimat hogy én hogy jártam ilyen többfodrászos,mindigmás nyír rendszerben! Nem tudom kinek szúrja ez a szemét..
2012. ápr. 19. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!