Mit teszel ha a fodrász a kérésed ellenére egy csomót
levág a hajadból?
Figyelt kérdés
olyan szalonba járok ahová nem kell időpont, eddig mindig lenyírták, amit mondtam. most is mondom a csajnak, hogy ugyanilyen fazon maradjon, csak vágjon belőle 1,5-2 centit mindenhol. erre mire kettőt néztem oldalt levágott belőle vagy 5 centit, most alig ér az államig a hajam és hátul is máshogy vágta le. nem akartam hisztit rendezni, de itthon megnézve kicsit sem ezt kértem, direkt megmondtam mennyit és honnan vágjon. nagyon nem áll jól ez a haj és tök ideges vagyok.
ti szóltok ott helyben, ha a kérésetek ellenére többet vagy mást vágnak, mint amit kérsz? nyilván nem megyek vissza jelenetet rendezni, de bosszantó.
Otthon dühöngök általában olyankor,és többet nem megyek vissza.
2012. ápr. 17. 15:24
2/14 anonim válasza:
Én nem csak szólok, de volt már rá példa, hogy nem fizettem ki, mikor teljesen máshogy vágták le a hajamat, mint ahogy megbeszéltük. Akkor ott annyira felhúztam magam, hogy bár nem szoktam, de jelenetet csaptam. Az üzletvezető mondta, hogy ne fizessek, ha ennyire elégedetlen vagyok. Vissza már biztosan nem mentem volna. Mindenesetre vigasztaljon, hogy visszanő! :)
2012. ápr. 17. 15:28
3/14 A kérdező kommentje:
már többször voltam ott, eddig mindig azt csinálták, amit kértem, így nem is figyeltem annyira, hogy mit csinál. bár mindig más nyírta, mivel ahogy esik úgy puffan, hogy kihez kerülök. tiszta ideg vagyok. úgy néz ki a hajam, mint akinek bilit húztak a fejére és körbevágták.
miért olyan nehéz annyit vágni, amennyit kérek???
2012. ápr. 17. 15:28
4/14 anonim válasza:
Mindig ezt csinálják,érthetetlen.
2012. ápr. 17. 15:30
5/14 anonim válasza:
Hát azzal kell kezdeni, hogy növeszted(ha növeszted ha nem), mert akkor tudják, hogy csak kicsi igazításra és nem új fazonra van szükséged.
Én is utálom, hogy még ha ugyanahhoz is megyek, néha igencsak megcsusszan a kezében az olló..szerintem idegállapottól is függ náluk, vagy nem tudom..
Vegyél ricinus olajat, hogy hamarabb visszanőjön..
2012. ápr. 17. 15:41
6/14 anonim válasza:
Nekem hálaég a fodrászom érti, amit mondok, és ha többet akar vágni (mert töredezett) azt elmondja, hogy ajánlja, hogy többet vágjunk, mert csúnya a vége.
2012. ápr. 17. 15:49
7/14 anonim válasza:
Nekem is volt, hogy azt mondtam max. 5 centit vágjon a végéből, és vagy 15-öt levágott, mert hogy szerinte "törött volt". És? Ő egy szolgáltató, azt csinálja, amit kérek, az a dolga. Otthon bosszankodtam én is, és azóta nem mentem vissza (máshová sem, azóta mindig magamnak vágom).
2012. ápr. 17. 15:50
8/14 anonim válasza:
2-szer voltam életemben fodrásznál. Az első miatt míg vissza nem nőtt szenvedtem. Bosszankodtam és végig sírtam a napomat, hogy majd mindenki kiröhög másnap. A 2-kal se voltam megelégedve nagyon. Azóta rájöttem, hogy fölösleges hitegetnem magam a fodrászokkal. A saját eredményeim sokkal jobban tetszettek.
2012. ápr. 17. 16:04
9/14 anonim válasza:
18 éves koromig csupa ilyen fodrászhoz jártam: hiába akartam megnöveszteni a hajam, nem sikerült, mivel mindig összevissza levagdosta, sokkal többet, mint amennyire megkértem
Aztán találtam egy szimpatikus fodrászt, aki tényleg mindig csak minimálisat vágott, így most 20 éves koromra derékig ér a hajam végre :) Habár picit töredezett, olyankor itthon vágok a végéből, annyit amennyit én jónak látok.
2012. ápr. 17. 16:23
10/14 anonim válasza:
Ha tényleg nagyon gáznak érzem amit látok a tükörben biztos, hogy szólok. Neki nincsen joga eldönteni, hogy mennyit vág a hajamból. Ha tényleg nem csak 1 centi pluszt vágott le és a fazon is szar én biztos megmondanám a magamét. Ennek elkerülése végett én már 7 éve egy fodrászhoz járok, akivel mindig meg tudom beszélni mit szeretnék és az is lesz belőle. Neked is ezt tanácsolom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!